Tips voor als je weinig tijd hebt om je nagels te doen

Nagellak, Tips
Heb je dat ook wel eens? Moet je naar bed of ergens naartoe, maar je nagels zien er niet uit, dus je wil eigenlijk nog wel snel wat leuks op je nagels doen. Daarvoor heb ik nu wat handige tips.
 
1. Ten eerste is het handig om te weten welke lakjes uit je nagellak stash het snelst drogen en/of in één keer goed dekken. Als je dit weet kan je namelijk veel tijd besparen door één van die lakjes te gebruiken in plaats van een lakje die twee laagjes nodig heeft en ook nog eens langzaam droogt.
 
2. Voor een snelle en erg nette nailart kan je makkelijk een stift of pen gebruiken. Dit is alleen een snelle oplossing en niet geschikt om meerdere dagen op te hebben, omdat stift en pen redelijk snel van je nagels gaan.
 
3. Stempel lakjes lichtjes met een sponsje op je nagel. Dan gebruik je erg weinig nagellak waardoor het sneller droogt. Het handige hieraan is dat je dit over je oude lakje kan doen en je eigenlijk de stukjes waar het vorige lakje een klein beetje van afgebladerd is kan opvullen met deze tactiek.

4. Als je echt haast hebt, kan je warme lucht gebruiken, dus een föhn of zoiets dergelijks. Volgens mij is dat niet de beste oplossing, maar je nagels zullen in elk geval wel snel drogen.

5. De nagellak zelf is niet het enige waar je aan moet denken. Wat verder ook belangrijk is om eerst alles te doen waarbij je kans hebt dat je nagels in aanraking komen met iets, zodat je nagellak er niet meteen weer af gaat als je nog even snel wat anders moet doen.

6. Een transparant lakje is misschien nog wel het beste lakje om op te doen als je weinig tijd hebt. Je nagels glanzen toch wat en zien er wat verzorgder uit, maar als je dan toch ergens tegen aan gaat wanneer het nog niet helemaal droog is, is het nog niet zoon grote ramp.

Xxx

Advertenties

2 gedachtes over “Tips voor als je weinig tijd hebt om je nagels te doen

Reacties zijn gesloten.