Klaar voor de lente! Kledingkast

http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Klaar voor, Klaar voor de lente, kledingkast, opruimen
Zoals jullie zelf de afgelopen weken wel hebben gemerkt, is het weer lente! yeay! Dat betekent dat je je kleding kast weer helemaal lente (en natuurlijk alvast zomer) proof mag maken.
 
Hier hoe ik van winter naar lente ga.
 
1. Ten eerste je kledingkast. Ik weet dat het niet altijd even leuk is, maar het is tijd om je kleding kast op te ruimen. Alle winterkleren kunnen weer aan de kant en alle zomer/lentekleren mogen de ruimte innemen. Het is natuurlijk wel belangrijk om alles wat niet meer past, versleten is of gewoon niet meer jou smaak is er tussen uit te halen, zodat je daarna alleen nog echt leuke kleding overhoud. Eventueel kan je die kleding nog bewaren voor DIY’s of gewoon voor als je een keer oude kleding nodig hebt.
 
Ik zal jullie laten zien wat ik met mijn kast gedaan heb. Ik weet het, het was echt een rommel, maar dan had het in elk geval echt nut om op te ruimen.
 

 
Omdat het dus toch al zoon troep was, heb ik alles er in één keer uit gegooid (behalve de kleding aan de hanger) en daarna ben ik gaan uitzoeken.
 
En dit is wat er van geworden is:
 
De gekleurde bakken geven mijn kast wat meer kleur en wat creatiefs, terwijl ze nog handig zijn ook, omdat de stapeltjes shirtjes niet zo makkelijk kunnen omvallen. Verder heb ik alle winter kleding, behalve wat vestjes, onder in de kast gelegd, zodat alles weer wat meer zomers eruit ziet en alles op soort neergelegd. Dus de shirtjes bij elkaar, de jurkjes bij elkaar, enzovoort.
 
2. Nu je weer wat meer overzicht op je kledingkast hebt, kan je makkelijk zien wat je hebt en wat niet. Bedenk welke kledingstukken je sowieso nog nodig hebt en zet dit op een lijstje voor jezelf.
 
3. Het leukste van een nieuw seizoen, het…. shoppen! Nu je weet wat je wel en niet hebt, kan je de winkels weer leeg plunderen. Het is tijd om opzoek te gaan naar dat ene perfecte kleding stuk, dus laat je lekker gaan en ga lekker een dagje shoppen.
 
Dat waren de stappen die ik gebruik om mijn kledingkast klaar te maken voor de lente. Hopelijk hebben jullie er iets aan,
 
Xxx
Advertenties