Accessoires trends, lente/zomer 2014

2014, Accessoires, Bloemen, http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Inspiratie, lente, Sieraden, Trends, Zomer
 
Een nieuw seizoen, dus ook nieuwe trends. Vandaag vertel ik jullie wat over de trends die ik de laatste tijd gespot heb en laat ik jullie zien wat ik hiervan heb. Voor de verandering heb ik de foto’s in onze magnolia struik gemaakt. Alleen de laatste twee foto’s zijn wat minder licht, omdat mijn camera op een gegeven moment leeg was en ik daardoor die foto’s een andere dag heb moeten maken.
 
 
Eerst de festival trend. Wat je op het moment veel terug ziet zijn de vele gevlochten armbandjes om polsen en felle kleurtjes waarin deze zijn. Zelf doet mij dit erg aan festivals denken, maar sommige dingetjes kunnen ook best wel richting het boohoo gaan.
 
De zonnebril hierboven heeft (zoals je wel ziet) meerdere kleuren, wat dus perfect bij deze trend past. Vaak zijn de zonnebrillen bij deze trend wel in dezelfde vorm als deze, maar qua kleur zie je echt tig verschillende langskomen, soms zelfs nog met leuke fleurige designs als met bloemetjes bijvoorbeeld.
 
Welke zonnebrillen bij deze trend trouwens ook echt niet kunnen ontbreken zijn die mooie hippiebrillen met ronde glazen en dunne pootjes. Deze zie je dan weer vaak terug met verschillende kleuren glazen.
 
 
Een paar voorbeelden van de armbandjes die bij de festivaltrend horen zijn die hierboven. Jullie zien hier een soort leren crème armbandje die je vast kan knopen met een touwtje, een gekleurde elastieken kralen armbandje (deze heb ik van jongs af aan bewaard en ik begin hem nu eigenlijk weer leuk te vinden, grappig, hè?), een vel gele/groene gevlochten armbandje, die ik een keer voor een schoolfeest heb gemaakt en als laatst een roze geknoopte armbandjes met kraaltjes eraan vast.
 
Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten armbandjes die je hierbij super mooi kan combineren, maar dit is voor mij wel een goede basis.
 
 
Wat (vind ik zelf) niet echt, maar wel een beetje bij de festivaltrend hoort is deze zonnebril. Je kan hem namelijk bij een leuk richting het hippieachtig kledingsetje dragen, maar ook bij een chique of gewone outfit staat hij helemaal geweldig. Deze zonnebril heb ik vintage van mijn moeder geleend en je zag hem eind vorige eeuw echt super veel, daarom vind ik het ook extra leuk dat je van dit soort modelletjes nu weer heel vaak terug ziet. Het model heeft, net als die hippiebrillen waar ik had net over had, ronde glazen. Voor de rest is de bril trouwens wel heel anders, want hij heeft wat dikkere randen om de glazen en ook de pootjes zijn wat dikker, verder loopt dat randje richting de pootjes een beetje winged uit. Bij deze zonnebril valt dat nog wel mee, maar je ziet er op het moment ook erg veel die echt een duidelijke wing hebben.
 
 
Als laatste heb ik nog wat chiquere sieraden die ik jullie wil laten zien. Je ziet op dit moment namelijk weer heel veel bloemetjes, wittige/doorzichtige steentjes en pastelkleurtjes. Dat zijn eigenlijk alle trends die precies in deze oorbellen zijn verwerkt. Deze oorbellen passen erg bij het lentegevoel door de bloemetjes en dat is denk ik ook wel de reden dat je zoveel bloemetjes in sieraden verwerkt ziet. Deze bloemen zie je ook erg veel terug in de statement kettingen die overigens nog steeds in een grote musthave zijn.
 
Als aller laatst heb ik hieronder een parelketting. Ook de parels zijn nu weer helemaal terug. Je ziet ze vooral veel in armbandjes en oorbellen, maar ook in een ketting als deze staan ze prachtig. Parels worden vaak gebruikt om een outfit wat netter te maken, maar je kan ze zeker ook gebruiken om je outfit net wat speelser te maken of om hem gewoon mooi af te maken, omdat ze vrijwel overal mooi mee te combineren zijn.
 

 
Advertenties

3 gedachtes over “Accessoires trends, lente/zomer 2014

Reacties zijn gesloten.