Nieuwe schooltas van Even&Odd

Even&Odd, Schooltas, Tas, Verrassing, Zalando, Zwart

In mijn tweede blogbericht van vandaag laat ik jullie iets zien waar ik vorige week echt heel blij van werd. Namelijk mijn nieuwe schooltas! Ik heb de afgelopen twee à drie jaar met een blauwe Adidas schoudertas rondgelopen en nu deze een tijdje geleden wat minder begon te worden ben ik maar eens op zoek gegaan naar een andere schooltas waarna ik op deze uitkwam.
Ik heb de tas via Zalando besteld en hij is van het merk Even&Odd. Eerlijk gezegd was ik wel een beetje bang dat de tas na de eerste en de beste dag al beschadigd zou zijn, maar dat viel uiteindelijk gelukkig wel mee.

De tas is gemaakt van zwart nepleer en heeft op de grote flap en de flappen van de twee voorvakjes een leuk, soort aztec, patroon in het leer gedrukt. De tas heeft dus aan de voorkant twee redelijk grote voorvakjes waar mijn telefoon rechtop precies inpast. Binnenin zitten ook nog één ritsvakje+twee kleine vakjes waar je bijvoorbeeld pennen of andere kleine dingen in kan doen.
Verder is de tas zelf qua formaat redelijk groot; mijn boeken passen er namelijk op de zijkant in. De afmetingen zijn dan ook hoogte: 38 cm, lengte: 34 cm en wijdte: 14 cm. Echt ideaal voor mij dus om als schooltas te gebruiken.
De tas doe je (zoals je hieronder kan zien) door middel van een soort nep leren koord dicht. Ook zit er aan de binnenkant, wat net niet helemaal duidelijk op de foto is, een magneetje waardoor hij nog wat verder dicht zit. Alleen is deze niet zo handig, omdat hij direct open springt wanneer je de rugtas om doet. Natuurlijk doe je hier overheen een flap dicht die ook met een drukknoopje vastgemaakt wordt. Dit is trouwens ook zo bij de voorvakjes. Qua details zijn er nog twee bronzen/gouden studs op de grote flap en ook op ieder kleine flapje één stud. De gespen zijn van dezelfde bronzen/gouden kleur als de studs
De kwaliteit van deze tas is denk ik niet de aller beste. Zo heb ik al een paar kleine beschadigingen bij de koordjes gezien. Verder weet ik ook niet voor 100% zeker of de hengsels het erg lang gaan volhouden, omdat deze in verhouding redelijk dun zijn. Maar dit zullen we vanzelf wel merken.
Al met al ben ik wel erg blij met de tas en past hij door de kleur ook gewoon erg goed bij mijn kleren, wat voor mij toch erg belangrijk is, dus laten we hopen dat ik hier nog een hele tijd mee verder kan.

De tas kostte €39,95. Ik was van plan om het linkje van Zalando er ook nog bij te zetten, maar ik kom er net achter dat de tas niet meer op voorraad is.. Misschien komt hij nog terug of is hij ergens anders te koop, zodra ik dat zie zal ik het in de reacties plaatsen.

Xxx
Bloglovin: x
Advertenties