OOTD: My Style Michelle+Inge

http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Inge, Old-School, OOTD, Outfit
Deze week heb ik (voor het eerst) een gast op mijn blog, namelijk één van mijn beste vriendinnen: Inge. Omdat het thema van deze week outfit is, hebben we samen foto’s van onze outfits in het park gemaakt. We hebben de foto’s in ons tussenuur gemaakt, dus de kleding die we aan hebben, zouden we ook gewoon naar school aantrekken.
Vandaag zal ik jullie mijn outfit laten zien en later deze week komt ook die van Inge online, dus blijf mijn blog vooral checken 😉 
Mijn outfit is een beetje op de old-schoolstyle geïnspireerd, waar ik eerlijk gezegd altijd al een zwak voor heb gehad. Op de combinatie van dat blousje onder truien en shirtjes ben ik trouwens helemaal verliefd op het moment en ik heb zo het gevoel dat meer mensen dit de aankomende tijd gaan dragen.
Mijn outfit:
Rokje: C&A
Shirt: weet ik niet (oeps..)
Blouse, schoenen: H&M
Tas: Even&Odd (Zalando)
Panty: action
Het groene bandje wat ik om mijn pols heb, is trouwens nog van het one directionconcert.

Dat ene hertje spong steeds tegen het hek op om brood te krijgen!
Xxx

Bloglovin: x
Advertenties

Een gedachte over “OOTD: My Style Michelle+Inge

Reacties zijn gesloten.