OOTD: My Style Michelle+Inge 2

Cowboysbag, Inge, Jasje, OOTD, Outfit, School-chic
Zoals ik jullie maandag al beloofd heb, heb ik deze week een extra blogbericht met de outfit van één van mijn beste vriendinnen Inge. Het is voor haar de eerste keer dat er foto’s van haar outfit gemaakt zijn, dus het was nog een beetje wennen, maar ik vind dat er super leuke foto’s uit zijn gekomen! Wat ik trouwens heel grappig vind en ik nu pas ontdek, is dat we beide een witte blouse aan hadden. Wel op een hele andere manier gestyled en ook van een heel andere stof, maar alsnog vind ik het wel een leuk idee.
Ik wil jullie trouwens, voordat ik verder ga met de outfit, nog even vertellen dat ik vandaag de 500 bezoekers bereikt heb! Daar ben ik super blij mee en ik wil iedereen die mijn blog bezocht heeft hier dan ook voor bedanken.
Outfit:
Blouse, schoenen: H&M
Jasje: Outfitters Nation
Broek: Only
Tas: Cowboysbag
Horloge: Colori Watch

Xxx

Bloglovin: x
Advertenties