Accessoires trends, herfst/winter 2014/2015

Accessoires, Goud, Herfst, Sieraden, Trends, Verrassing, Winter
Zoals ik al eerder heb gezegd: het is weer herfst. En dat betekent dat ik de door mij gespotte accessoires trends voor deze herfst en winter met jullie ga delen. Misschien weten jullie nog dat ik dit ook voor de lente/zomer periode heb gedaan en dat ik toen alle accessoires in de magnolia boom heb gefotografeerd. Deze keer heb ik, om het weer net dat beetje leuker te maken, alle foto’s in een appeltjesboom gemaakt. Deze vond ik qua kleur wel leuk bij het thema passen.

Als eerst wil ik het met jullie over de kleur goud hebben. Voor mijn gevoel hoort deze kleur namelijk veel meer bij de herfst en de winter dan zilver. Met name de iets oudere en minder glimmende gouden accessoires vind ik op het moment mooi en zie ik ook veel meer. Neem nou als voorbeeld de ketting hierboven. Het is een statement ketting, maar doordat hij alleen goud is straalt hij veel meer rust uit en past hij ook nog eens bij heel veel outfits. 
Om nog even bij het goud te blijven heb ik ook deze twee armbandjes voor jullie. Hierin is duidelijk een eenvoud te zien, wat het juist doorslaggevende kan zijn voor een outfit. Wat je overigens ook in deze armbandjes ziet, zijn kleine schakeltjes. Ook deze seizoenen zullen deze veel terug komen. In het klein zoals bij deze armbandjes, maar natuurlijk ook in de grotere versie die veel gebruikt wordt bij kettingen.

Qua kleuren is het vaak in de winter wat grijzer en zwarter. Probeer dit wat meer te doorbreken door een witte eyecatcher in je outfit dragen. Kettingen kunnen hier vooral een grote rol in spelen. Zo zie je de witte stenen in de ketting hierboven. Combineer dit met een wat donkerdere outfit en je zult zien dat je ketting er echt uitspringt en je er zelf misschien ook wat vrolijker van wordt door wat meer licht in de outfit.

Zoals je net wel zag blijven de statement kettingen nog wel een tijdje populair, maar don’t worry als je hier niet zo van houdt, want de kleinere sieraden maken hun opkomst ook weer. Vooral de kleine zilveren kettinkjes met hangertjes komen op het moment weer wat vaker langs. Zelf vind ik het erg leuk bij mensen staan als ze meerdere van kettinkjes met verschillende lengtes dragen, maar één kan heel goed ook leuk zijn.
Het kettinkje hierboven is van mijn oma geweest en heb ik alweer een tijdje liggen. Eigenlijk heb ik hem helemaal niet zo vaak om gehad, maar op het moment heb ik steeds meer de neiging om dat wel weer te doen. Gewoon omdat hij zo schattig is en een leuk detail geeft.

Om nog even door te gaan op de minder opvallendere sieraden, de strakke dunne armbandjes zijn ook weer een feit. Het armbandje hierboven heb ik zelf gemaakt (hoe ik hem gemaakt heb laat ik jullie binnenkort zien) en is een soort matje van kraaltjes die je redelijk strak om je pols draagt. Hij is ook niet zo breed, waardoor hij ook weer super simpel te combineren is. Zelf vind ik dit super leuke armbandjes en vooral bij een armbandje van een festival of concert staat hij erg leuk.
Het is dus wel duidelijk dat we veel sieraden zien die redelijk makkelijk te combineren zijn.

Bordeaux rood, een kleur die elke herfst terugkomt. Ik heb vooral gemerkt dat deze kleur vorig jaar nog meer aansloeg dan normaal en ik denk dat dat dit jaar wel wat minder is, maar het is en blijft een mooie herfstkleur, dus ik wou jullie dit armbandje toch even laten zien. Wat je hier overigens ook weer ziet zijn de schakels die in de armband verwerkt zijn.

De above knuckle rings, die hebben we de afgelopen tijd niet over het hoofd kunnen zien. Je zag ze in alle vormen en maten, maar voor de aankomende tijd denk ik dat je ze vooral wat kleiner en subtieler gaat zien. Met een klein steentje (hierboven), een klein vormpje of zelfs gewoon een normaal ringetje zonder iets erop.
Wat ik trouwens wel erg leuk vind aan deze trend, is dat wanneer een ring eigenlijk te klein voor je is, je hem nu alsnog kan dragen. Dat heb ik ik ook met het ringetje hierboven, al vind ik het hiermee ook wel erg mooi om hem om mijn pink te dragen, als enige ring, omdat hij daar sowieso wel omheen past.

Pareltjes, ze maken alles een stuk sjieker en vooral netter. Ik zie ze vooral veel in de vorm van oorbellen langskomen en eerlijk gezegd draag ik ze de laatste tijd ook wat vaker. Vooral omdat parels overal bij passen, is het erg handig, om wanneer je even niet op je oorbellen wil letten, gewoon een paar met pareltjes  in te doen. En juist omdat ze vaak als net worden aanschouwt, vind ik het wel leuk om ze met een stoerdere outfit te rocken.


Bron: http://www.alittletouchofcharlotte.co.uk/?p=510

Als laatste heb ik nog de tartan sjaal voor jullie. Deze vaak geruite sjaals zijn ideaal voor de wat koudere dagen en staan echt geweldig bij een oversized winterjas. Maar ook wanneer je gewoon even niet weet wat je aan moet trekken. Trek dan gewoon een zwarte blazer aan en doe er een tartan sjaal bij om. Ik kan je verzekeren dat dat altijd goed is.
Ik vind het trouwens echt super jammer dat ik zelf nog niet een sjaal als deze heb, maar ik denk dat het niet erg lang gaat duren voordat ik er één in huis heb.
Dat was alweer alles wat ik jullie wou laten zien. Wat vinden jullie van aankomend seizoen en hebben jullie nog items toe te voegen? Laat het me in de reacties weten.
Xxx
P.S. Sorry dat ik de afgelopen twee maandagen geen bericht online heb gezet. Er was weer een probleem met mijn computer waardoor ik niet op internet kon. Daarom zal ik deze week drie berichten online zetten.
Advertenties