How to style: een jurkje

Blogjaardag, How to style, Inspiratie, Jurkje
Natuurlijk valt kleding deze week niet te missen, daarom eens een inspiratie bericht. Ik wil jullie graag laten zien hoe anders een item over kan komen door het op verschillende manieren te combineren. Dit doe ik met een donkerblauw jurkje met witte bloemetjes erop. Deze heb ik een alweer een paar maanden terug bij de H&M gescoord en ik ben dol op het model, ik heb er vijf verschillende outfits mee gemaakt, dus lees en vooral kijk snel verder!

Comfy

Met een vest en een paar sneakers maak je je jurkje een stuk minder net, waardoor hij wat makkelijker en vooral ook fijner naar school te dragen is. Gebruik voor het extra comfy gevoel een lekker groot vest en je zult merken dat je je meteen wat meer op je gemak voelt.

Sportief

Een wat vlottere outfit of net wat te warm voor je vest? Geen probleem knoop je vest om je middel en doe er weer een paar sneakers onder en je hebt gegarandeerd een sportieve outfit te pakken waarmee je je jurkje ook net wat meer laat zien.

Net, maar kleurrijk

Voor een nette outfit denk ik al gauw aan een blazer. Dit kan super mooi zijn, maar draag er dan een keer één in een opvallend kleurtje, zoals knal roze bij mij.Je zult zien dat je meteen wat meer opvalt, maar toch netjes voor bijvoorbeeld de verjaardag van je tante blijft. Natuurlijk maken een paar hakken dit effect af.

Gewoon netjes

Toch niet zo gecharmeerd door die felle kleuren? Geen probleem, een gewone zwarte of bruine blazer kan ook altijd en legt de nadruk wat minder op je kleding en wat meer op jezelf. Ook nu weer een paar zwarte hakken eronder is wel zo mooi. Deze outfit vind ik trouwens ook wat geschikter voor wanneer je wat belangrijks moet doen.

Cute

Cute en misschien zelfs een tikkeltje uitdagend, zo kan je deze outfit wel noemen. Door de overknee socks en de pumps zien je benen er een stuk langer uit en in combinatie met het jurkje ziet het er erg schattig uit. Om dit effect nog wat te vergroten kan je in je haar nog een strikje doen. Dit had ik ook gedaan, maar kan je helaas op de foto’s niet zien.

Zelf vind ik het vooral handig om te weten hoe je van style kunt wisselen. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat, is dit erg handig. Zo hoef je een stuk minder mee te nemen, maar kan je wel vaak wisselen van outfit.
Hopelijk kan ik jullie een beetje inspireren en tot de volgende keer.
Xxx
Advertenties