Wishlist

Cadeautjes, Extra, http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Statement Ketting, Verjaardag, Wishlist
Omdat ik morgen (4 december) jarig ben, het natuurlijk vrijdag sinterklaas is en kerst er ook aan komt, vind ik het wel leuk om een wishlist online te zetten. Misschien kan je hier inspiratie uit halen of kunnen vriendinnen hier een leuk cadeautje voor mijn verjaardag vinden 😉 en natuurlijk is het voor mezelf ook fijn om een lijstje achter de hand te hebben.

Als eerst wil ik jullie deze statement ketting laten zien. Ik ben nog opzoek naar een mooie statement ketting met basic zwarte en of/witte kleuren, zodat hij overal bijpast.Ook qua kleur mag de ketting zelf van mij wat meer een zwarte zijn, dus dat het niet helemaal zilver is, maar dat hij er wat ouder uitziet. Dit geeft zoon leuk effect.

B.I.G. Pearl necklace – houseoflou.nl – €12,95
Het is me de laatste tijd opgevallen dat ik vrij weinig ringen heb, dus een schattig ringetje, bijvoorbeeld in de vorm van een strikje zoals hierboven, is echt iets wat nog op mijn wishlist staat.

Cute Bow – sieradenkistje.nl – €5,50

Deze herfst en winter zie je van dit soort lekkere warme truien veel. Ik zeg, combineer hem met een bloesje en/of statement ketting en je hebt al snel een leuke outfit. Zelf heb ik nog niet een trui als deze, dus weer een punt meer op mijn wishlist.
Kabelgebreide trui – h&m – €19,99
Een nieuwe mascara, op zich heb ik er nog wel een aantal liggen, maar die zijn niet zo fijn, dus ik zou graag nog een keer een nieuwe mascara willen. De mascara hier boven is The Rocket van Maybelline en verreweg mijn favoriete mascara.
Maybelline The Rocket Very Black Waterproof Mascara – €14,99
Nagellak staat bij mij altijd op mijn lijstje. Sinterklaasviering op school? Nagellak. Op het moment ben ik vooral van de berry kleurtjes. Ze passen mooi bij het seizoen en ik vind het sowieso wel hele mooie kleuren. Overigens ben ik nu ook gek van de lichtere kleurtjes qua nagellak.
Essence Collour & Go 175 Be Berry Now! Nagellak – €1,69

En dan nog een tartan sjaal. Ik zie ze nu vaker en ik vind het zoon leuk item om je outfit een beetje meer kleur te geven dan alleen zwart. Vooral in een rode kleur als hierboven of een donker groene kleur vind ik ze leuk, omdat dit toch wel de herfst en winter kleuren zijn.

Om dit lijstje af te maken heb ik nog een aantal dingetjes kort onder elkaar:

                                              – Replay jeans spirit (parfum)
                                              – Narciso Rodriguez for her, 
                                                het zwarte flesje (parfum)
                                              – Een fijne boddyscrup
                                              – Een hoedje of een muts
                                              – Een paar oordopjes
                                              – Of gewoon leuke hebbedingetjes

Dat was mijn lijstje. Natuurlijk staat niet alles erop schoenen bijvoorbeeld vond ik namelijk niet zo toepasselijk. Misschien hebben jullie hier wat aan, voor als je bijvoorbeeld niet weet wat je voor je eigen verjaardag moet vragen of als last-minute sinterklaascadeautje.

Xxx
Advertenties