Shoplog Action

Action, Beauty, Calvin Klein, http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Make-up, Shoplog, Verrassing
Inmiddels heb ik drie maandagen gemist met berichten posten. Dit kwam voornamelijk door een drukke periode met school, maar ook door maatschappenlijkstage, sinterklaas en natuurlijk mijn verjaardag. Sorry, hiervoor, maar ik ben terug en het is vakantie, dus voor de aankomende tijd kunnen jullie weer veel berichten verwachten.
Voor vandaag heb ik dus een Action shoplog voor jullie. Ik heb niet zo veel gekocht, maar ik vond deze beautyproducten de moeite waard om aan jullie te laten zien.

Als eerst zien jullie hierboven een purifying face mask van het merk Camille. Dit is, zoals op de verpakking staat, een reinigend gezichtsmasker met rijstkorrels. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar wat ik er al wel over kan zeggen is dat het echt een soort crème is en in hoeverre ik gezien heb er nou niet echt bepaald rijstkorrels is zitten. Maar dit zullen we nog wel zien. Ik ben in elk geval erg benieuwd naar dit maskertje. Hij ruikt overigens heel erg naar Nivea.
Camille purifying face mask – €1,49

Als tweede heb ik dit oogschaduw palet gekocht. Het palet heeft 28 kleuren die allemaal een beetje nude/winters zijn. Alle kleuren hebben een lichte shimmer, de één wat meer dan de ander, maar dit valt vrijwel niet op. Ook zitten er twee kwastjes met aan beide uiteinden een sponsje bij het palet in wat handig kan zijn als je bijvoorbeeld op reis bent en je niet te veel spullen mee wilt nemen.
Zoals je hieronder kan zien is de pigmentatie redelijk goed. De wat lichtere kleuren kan je niet super goed zien, maar dat hoeft van mij ook niet voor dit prijsje. De kleuren die ik gebruikt heb, zijn van links naar rechts: 1. onder de tweede van links, 2. onder de vijfde van links, 3. onder de zevende van links, 4. onder de negende van links en 5. boven de derde van rechts.

Max en More,NO. 4 Nude Palette – €2,49

Eerlijk gezegd koop ik niet zo snel een lipgloss, maar toen ik deze zag liggen, werd ik opslag verliefd. Wat een mooie roze kleur heeft deze lipgloss. Zo intens roze, niet normaal. Wat voor mij helemaal de doorslag was, was de SPF 15 en de vitamines A, C en E wat de lipgloss bevat. Jammer genoeg zijn de A-merken van bij de Action vaak restpartijen, dus ik weet niet of deze lipgloss nog bij de Kruidvat of een andere soortgelijke winkel te vinden is.
335 purple rescu, Rimmel – €2,39

Als laatste alweer heb ik een ligloss van Calvin Klein gescoord. Toen ik hem kocht dacht ik dat het een crème blush was, omdat er een stikker over het etiket zat, kon ik namelijk niet zien wat het echt was, maar dit maakt voor mij niet heel veel uit. Ik zou hem sowieso ook als blush kunnen gebruiken, maar als lipgloss is hij toch net wat fijner. De lipgloss is namelijk net als een lipbalsem, glad, verzachtend en niet te glanzend. Met andere woorden een toppertje voor iemand als ik die niet van al te glimmende lipproducten houdt.
22304 african violet ultimate edge – €2,39

Hier heb ik nog een swatch van de Calvin Klein lipgloss (links), de Rimmel lipgloss (midden) en het gezichtsmasker (rechts). Zoals jullie kunnen zien heeft de Calvin klein lipgloss niet zoveel pigment, maar heeft hij wel een lief glimmend roze kleurtje. De Rimmel lipgloss heeft daarentegen veel pigment en glanst ook een stuk meer. Hier zie je ook wel dat de lipgloss even roze als in de verpakking is. En ook het gezichtsmasker wou ik voor de structuur nog even laten zien. Het gezichtsmasker voelt als een crème aan en rijstkorreltjes heb ik dan ook niet kunnen vinden. Ik denk wel dat het een fijn masker is om aan te brengen.

Xxx

Advertenties