Last Minute: Valentijnsdag Inspiratie 2

Cadeautjes, Diy, http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Kleding, Last minute, Nail art, Valentijnsdag
Valentijn
Zaterdag is het weer zo ver: Valentijnsdag! Zelf heb ik geen vriendje, dus wordt het een leuke avond met vriendinnen, maar natuurlijk is het leuk om je mooi te maken voor jou valentijn. Wat inspiratie kan hier altijd handig voor zijn, dus vandaar dit inspiratie bericht.
Hierboven heb ik wat kleding en sieraden samengevoegd die ik voor Valentijnsdag erg geschikt vind. Wat ik vooral leuk vind, is om de outfit een beetje cute te maken. Hierbij denk ik snel aan een jurkje of een rokje, maar wat ook erg leuk kan zijn is een oversized sweater waar je helemaal in weg valt. Die kan je overigens alsnog op een rokje dragen, maar op een skinny jeans is ook altijd goed.
Denk er trouwens wel aan dat je jezelf blijft. Trek geen strakke korte jurkjes aan als je je hierin niet op je gemak voelt. Ik weet zeker dat je Valentijn dat wel zal begrijpen en als hij dat niet doet zou ik zeggen, kijk verder en zoek naar iemand die je wel accepteert zoals jij bent, dit kan dus met dat jurkje, maar ook met een fijne hoodie. Wat trouwens ook enorm cute kan zijn is om die éne sweater die hij bij jou thuis heeft laten liggen aan te trekken. Zo draag je hem echt de hele Valentijnsdag bij je.

Qua nagellak raad ik iets subtiels aan, een rode nagellak is altijd sjiek, maar ik snap dat dat niet altijd even leuk is, probeer dan bijvoorbeeld iets van hieronder, zodat je toch wat meer in de Valentijns style bent.

En dan zijn er nog cadeautjes. Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen en op Valentijnsdag is dit vaak nog net iets leuker. Voor dagen als deze vind ik het leuk om zelf wat in elkaar te plakken om te laten zien dat je de tijd voor iemand hebt genomen en om het cadeautje persoonlijk te maken. Kijk eens naar de volgende cadeautjes en misschien zit er wel wat leuks tussen om voor een vriend of vriendin te maken.
En natuurlijk allemaal een fijne Valentijnsdag geweest! Maak er een leuke, liefdevolle dag van!
Xxx
P.S. Klik op de foto’s om naar de bronnen te gaan. Hier kan ook extra uitleg bij staan.
Advertenties