Into Spring: inspiratie

http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Inspiratie, Verrassing
Het is officieel lente! Dat betekent dat het weer warmer wordt en we weer nieuwe outfits samen kunnen stellen voor dit lekkere weer. En ook al is het nog iets te vroeg om met blote armen rond te lopen, een beetje inspiratie om er alvast in te komen is natuurlijk altijd leuk.

Het is altijd leuk om een rokje zonder panty te dragen, maar koud kan dit zeker in deze periode van het jaar nog wel zijn. Daarom is het slim en toch mooi om een leuk truitje en een paar overknee socks of hoge laarzen als hieronder te dragen. Zo blijf je toch nog een beetje warm.
Blazers zijn ook fijn te dragen in deze periode van het jaar, als jasje wanneer het warm genoeg is of in plaats van dat net wat te warme gebreide vest. Kies om extra vrolijk te zijn eens een kleurtje, zoals de roze hieronder. Of doe iets voorzichtiger met een pastelkleurtje wat we elke lente weer terug zien komen en nooit verkeerd is.
Ook de destroyed jeans van hierboven raad ik zeker aan om nu uit de kast te pakken. Zo kan je toch een beetje spelen met wat meer bloot, maar ben je niet binnen de kortste keren onderkoeld omdat het ’s ochtends toch nog nul graden was.
Hopelijk heb ik jullie weer wat kunnen inspireren. Dit is voor mij in elk geval het moment om mijn kast weer te doorzoeken, op zoek naar nieuwe setjes om te kunnen dragen en natuurlijk , niet te vergeten, geniet ik met volle teugen van het zonnetje die weer aan het schijnenen is.
Xxx
Advertenties