OOTD: My Little Bit Of Spring

http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Jaren 50, Jasje, Laktas, lente, OOTD, Spring, Vintage

Ook al regent het buiten ontzettend hard, een jurkje zonder panty geeft mij 100% het lentegevoel en het weer laat me dat gevoel niet verpesten. Met dit ietwat oversized, vintage jasje blijf ik warm en kan ik me qua uitstraling eindelijk richten op het warmere weer. Deze outfit doet me trouwens denken aan de jaren 50. Dit komt vooral door de vrij grote rok van het jurkje wat ik aan heb, maar ook door de uitstraling van het jasje en natuurlijk door de laktas die je in volgende foto’s voorbij ziet komen.
Ik ben er de afgelopen tijd trouwens echt achtergekomen dat je door middel van een riempje makkelijk een jurkje met een shirtje of trui kan combineren en dat het riempje er voor zorgt dat dit netjes in elkaar overloopt. Dat doe ik nu dan ook met plezier, waar dit dan weer een resultaat van is.

Wat ik aan heb:
Jasje: vintage
Shirt: Primark
Jurkje: weet ik niet.. :/
Riempje: bij jurkje van de Primark gekregen
Tas: Carpisa
Schoenen: Primark
Sokken: H&M

 Laat me trouwens weten wat jullie van de foto’s
op deze manier, met witte achtergrond vinden.

Xxx
Advertenties

Een gedachte over “OOTD: My Little Bit Of Spring

Reacties zijn gesloten.