OOTD: Let’s get those shorts back

Cut out, http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Jas, OOTD, Zon, Zonnebril
Tijd voor een nieuwe blogpost, dat was het zeker. De afgelopen maand is er niets online gekomen en dat spijt me enorm. Zeker in de vakantie had ik dit wel weer willen doen, maar het is er gewoon niet van gekomen. Gelukkig komt mijn creativiteit door deze zomerse temperaturen weer helemaal naar boven en zit ik vol nieuwe ideeën voor mijn blog. Sowieso wil ik het uploadschema een heel klein beetje aanpassen: het drie weken schema blijft wel maar vanaf nu is het: verrassing, verrassing, OOTD. Op de verrassingsdagen kunnen gewoon nog reviews online komen, maar om mijn ideeën beter te laten uitkomen wou ik de reviews niet op een vaste week zetten. Ik ben overigens nog bezig om hier nog wat extra’s bij toe te voegen, maar dat zullen jullie over een paar maandjes waarschijnlijk wel zien.

Maar nu terug naar waar deze blogpost werkelijk om gaat: mijn Outfit Of The Day. Met een temperatuur van rond de twintig graden loop ik graag rond in mijn shortje. Maar om hier meteen korte mouwtjes bij te dragen vind ik toch net wat te koud. Om niet meteen met een trui rond te hoeven lopen, heb ik een maandje terug in Londen deze lange jas bij de Primark gekocht. Het fijne aan de jas is, is dat hij lekker lang is. Dan heb je niet meteen helemaal blote benen, maar kan je al wel dat shortje aan trekken die al de hele winter lang op je te wachten lag. Ook heeft hij driekwart mouwtjes, wat voor mij ideaal is. Over het algemeen heb ik de neiging om bij vestjes en truien de mouwen tot net onder mijn ellebogen op te stropen, met deze jas heb je hetzelfde effect, maar geen kreukels in je mouwen. Wat ik toch net wat mooier vind bij eens stof als deze.

Verder heb ik er een paar leren zwarte veterschoenen bij aangetrokken. Deze heb ik afgelopen week besteld en ik ben er verliefd op! Ze zijn vrij klassiek door het model, maar toch heel grappig door de kleine ronde cut outs waar ze vol mee zitten. Met witte sokjes, zoals ik hier aan heb, komt het witte er leuk doorheen en zijn de schoenen niet zo donker.
Shirtje: Primark
Jas: Primark
Short: H&M
Zonnebril: Vintage
Horloge: Esprit
Schoenen: Even&Odd (via Zalando)
Xxx
Advertenties