OOTD: Op avontuur

Avontuur, Bruggetje, Buiten, Haarbandje, Natuur, OOTD, Overknee Socks, Rokje, Zomer
Door weilanden dwalen en langs het water lopen. Soms is het leuk om een middagje op avontuur te gaan en om gewoon te kijken waar je uit komt. Een luchtig rokje, een paar overknee socks om de beestjes uit het hoge gras te weren en een schattig haarbandje om de outfit compleet te maken, meer heb ik niet nodig om mijn middag in de buitenlucht perfect te maken.
Afgelopen donderdag ben ik met mijn broer op pad gegaan en hebben we deze leuke plekjes in het weiland en bij een bruggetje gevonden. We zijn de hele middag bezig geweest om naar de meest mooie plekjes te lopen. Ik raad het jullie zeker aan om ook eens op pad te gaan. Sla een willekeurig paadje in en ontdek nieuwe plekken. Het is zeker de moeite waard!
Wat heb ik aan:
Shirtje: Primark
Rokje: C&A
Overknee socks: H&M
Haarbandje: Primark
Schoenen: Even&Odd

Xxx
Advertenties