DIY: Inspiratie+Work-Out Bord

Bord, Cute, Diy, Inspiratie, Lifestyle, My Style Lifestyle, Work-out, Zomer

Verrassing! Vandaag heb ik een DIY voor jullie. Ik weet het, het is geen maandag, maar omdat het zomer is en ik wat meer inspiratie kreeg op het gebied van lifestyle, leek het me leuk om dit niet op de maandag te doen, waar ik meer met kleding en make-up bezig ben (ook niet altijd, want maandag had ik ook een inspiratiepost voor agenda’s gedaan, maar daar gaat het niet om 😉 ). Met alle inspiratie die ik de afgelopen tijd weer heb op gedaan, zal ik de aankomende weken op de vrijdagen extra berichten posten. Tot wanneer dit is, weet ik nog niet, maar ik ga in elk geval mijn best doen om het een aantal weekjes vol te houden 🙂
De DIY van vandaag staat in het teken van inspiratie en work-outs. Ik heb namelijk een bordje met twee haakjes gemaakt, waar ik elke dag een random quote/plaatje en een kaartje met wat oefeningen aan op hang. De quotes/plaatjes vind ik gewoon een leuk idee om de dag met een extraatje te beginnen en de oefeningen gebruik ik om aan work-outs en/of mijn elke dag oefeningen toe te voegen. Wat ik precies gedaan heb om het bord en alles te maken, zal ik jullie hieronder laten zien.
1. Ik ben begonnen met het schilderen van een plankje die ik nog op mijn kamer had liggen. De kleur die ik gebruikt heb is een bosbessen kleur en het plankjes is van een soort houtsnippers gemaakt. In het kiezen van plankje en verf kan je natuurlijk zelf alle kanten op gaan. Je hoeft bijvoorbeeld helemaal niet voor verf te gaan als je hout zelf ook mooi vindt staan.
2.Toen het plankje helemaal droog was, heb ik twee haakjes in het hout gemaakt. Hiervoor heb ik eerst met een hamer en een vrij dikke spijker twee gaatjes in het hout geslagen. Hierna kon ik de haakjes er makkelijk in draaien. (Gebruik eventueel een tang om de haakjes stevig in het hout te draaien. Dit kan wat makkelijker zijn.)

3. Nu het plankje zelf klaar is, je kan hem nog verder versieren, maar dat vond ik niet zo nodig, is het tijd voor het belangrijkste: de quotes, plaatjes en kaartjes met oefeningen. Het meeste heb ik van weheartit gehaald, maar sites als pinterest staan ook vol leuke foto’s, quote’s en andere plaatjes. De quotes en plaatjes voor het ene haakje heb ik hier dan ook helemaal vandaan gehaald, maar een aantal van de work-outs heb ik ook van google gehaald. Deze zijn goed vindbaar door bijvoorbeeld op workout challenge te zoeken.
4. Na de plaatjes gezocht te hebben, heb ik ze met een breedte van 7 cm (en een aantal quotes met 8 of 9 cm) uitgeprint. Door ze zoveel mogelijk op eenzelfde breedte uit te printen, weet je zeker dat ze allemaal in hetzelfde potje passen. Ook heb ik met een gaatjestang overal een gaatje in gemaakt, zodat je ze op kan hangen.
5. Als laatst heb ik nog drie verschillende potjes/kopjes gezocht om mijn kaartjes in te bewaren. Ik heb een rood kopje voor de quotes en andere leuke plaatjes, een rood, iets hoger, kopje voor wat langer durende work-outs en een potje voor de kaartjes met korte work-outs. Mijn idee bij de work-outs was om het te scheiden in lang- en kortdurende work-outs zodat ik zeker weet dat ik genoeg tijd heb voor het kaartje wat ik eruit haal.

Nog even alles leuk neerzetten en je hebt weer wat schattigs en super handigs om je kamer mee te versieren en jezelf gemotiveerd en geïnspireerd te houden!

Xxx
Advertenties