Review: Lipfinity, Max Factor, 350 Essential Brown

http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Lipfinity, Max Factor, Perfecte kleur, Review

Al best een tijdje ben ik op zoek naar een perfecte kleur voor mijn lippen. Een kleur die overal bij past en een lipstick of lipgloss die de hele dag blijft zitten en mijn lippen niet uitdroogt. Een tijdje terug heb ik jullie verteld over een lipstick van NYC die mijn favoriet was en een perfecte kleur is, maar helaas, een hele dag blijft hij zeker niet zitten en dat is toch wat ik het liefst heb. Ik ben door gaan zoeken en toen kwam ik een tijdje terug deze lipgloss tegen van Max Factor. Normaal is dit merk mij een beetje te duur om zomaar een lipgloss van te kopen, maar ik kwam de lipgloss bij de Action voor maar €2,50 tegen. Voor dat prijsje kon ik hem natuurlijk niet laten liggen. Vooral niet, omdat de lipgloss gewoon nog bij winkels als het Kruidvat te vinden is en daar bijna zeventien euro kost.
Vandaag vertel ik wat ik van deze lipgloss vind.
Laat ik beginnen met de verpakking. De lipgloss zit in een doosje waarop duidelijk aangegeven staat wat je eerst moet gebruiken, de lipgloss, en wat daar overheen moet, de lip balm. Op de achterkant staat vermeld hoelang je moet wachten tussen het aanbrengen van de producten, één minuut of tot de lipgloss opgedroogd is. Naast de uitleg is het natuurlijk ook belangrijk dat het product een goede uitstraling heeft. Dat heeft het zeker. Vooral de combinatie van goud en zwart geeft een simpele maar daardoor juist chique uitstraling. Perfect, als je het mij vraagt.
Het sponskwastje waarmee de ligloss wordt aangebracht past helemaal bij voorafgaand woord. Het kwastje gaat langzaam in een puntje en neemt meer dan voldoende product op om je lippen mee te kunnen kleuren. Misschien net iets te veel, maar dat valt aan het randje van het flesje af te vegen.
Na het opdoen van de lipgloss heb je de lip balm nog nodig. Deze is iets smaller dan doorsnee lip balms. Dit is juist handig, omdat er hierdoor geen product naast je lippen komt te zitten. Vrij makkelijk, maar meer is ook niet nodig voor de balm.
Dan nu hoe de lipgloss eruit ziet.
Eerst even een foto zonder de lipgloss op. Zo wordt het duidelijker wat het verschil maakt in kleur.

Met alleen de lipgloss. De lipgloss trekt echt in je lippen en maakt deze in eerste instantie vrij droog. De kleur ziet er al wel verbazingwekkend mooi uit. Mijn lippen zijn een paar tinten donkerder geworden. Echt een soort “my lips but better” kleur.

Nu ik ook de lip balm heb toegevoegd, komt het eindresultaat tevoorschijn en zie je dat het toch echt een lipgloss is en niet een lipstick. De lip balm zorgt voor glans en haalt het droge gevoel wat de gloss gaf helemaal weg. Mijn lippen voelen fijn en zacht aan. Zeker een pluspunt.
Nu de kleur goed gekeurd is, valt er eigenlijk nog maar één belangrijke vraag te stellen: hoe goed blijft de lipgloss zitten? Goed! Kan ik je zeggen. Hij blijft de hele dag zitten. Eten, drinken, geen probleem. Zorg er wel voor dat je de lip balm regelmatig bijwerkt. Het effect blijft dan de hele dag. Toch niet zo van de glans? Geen probleem. Als je de lip balm niet bijwerkt zal de glans na een paar uurtjes weg zijn en blijft de lipgloss zeker nog een tijdje zitten. Maar dan als matte lipkleur. Wel blijft hij wat minder goed dan met lip balm zitten, maar dat is logisch omdat de lip balm eigenlijk de topcoat van je lipgloss is.
Al met al vind ik dit een geweldige lipgloss! Hij blijft goed zitten, heeft een mooie kleur en droogt niet uit. Zeker de moeite waard om in de winkel naar te kijken!

Xxx
Advertenties