My Style Food: Pizza Uit Vier Ingrediënten!

Easy Food, Food, http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, My Style Food, Pizza
Sinds we deze super makkelijke pizza bij mij thuis hebben ontdekt, eet ik het minimaal één keer in de week. Soms als avondeten, soms als lunch, het is gewoon zo lekker! En super makkelijk, binnen een kwartiertje is je pizza klaar en kan je eten! Hoe fijn is dat?
Zoals ik jullie vorige week verteld heb, probeer ik gezonder te eten. Nu vind ik dit soms wat lastig en is het verlangen naar wat makkelijks en minder gezonds er nog wel eens. Dan heb ik wel eens trek in een lekkere pizza. Om dan toch nog iets beter bezig te zijn dan wanneer ik een diepvriespizza zou pakken, kan ik deze pizza zelf maken. Hiermee weet ik in elk geval zeker wat er in zit en zijn onnodige voedingsmiddelen overgeslagen.
Wat heb je nodig:
– Kaas
– 1 wrap
– Tomatenpuree
– Italiaanse kruidenmix
– Een mes
Zo maak je de pizza:

Stap 1. Verwarm de oven op 200 graden voor.
Stap 2. Smeer de tomatenpuree over de wrap. Een heel blikje tomatenpuree is niet nodig, zorg er gewoon voor dat je wrap een beetje bedekt is met de puree, maar dat je het randje overslaat, zodat deze lekker knapperig kan worden.

Stap 2. Bedek de wrap met kaas op het gedeelte waar je net tomatenpuree op hebt gesmeerd.
Stap 3. Strooi hier nog wat van de Italiaanse kruidenmix overheen.

Stap 4. Doe de pizza ongeveer vijf minuutjes in de oven en klaar ben je!

Nu kan je lekker genieten van je zelfgemaakte pizza. Eet smakelijk!

Xxx
Advertenties