OOTD: Genieten onder de Italiaanse zon

Genieten, http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, Italië, Lago Maggiore, Meer, OOTD, Vakantie

Italië, twee weekjes genieten. De afgelopen twee weken heb ik op een camping aan het Lago Maggiore gezeten. Een heel mooi meer met vele schattige plaatsjes langs de kust. Allemaal perfecte plekjes om vakantie outfits te laten zien.
Wat ik in de blogpost van vandaag aan heb, zullen veel mensen niet (meteen) begrijpen. Ik heb een shirt met lange mouwen aan en zeker met het warme weer van de afgelopen weken klinkt dat al snel een beetje raar. Toch vind ik het soms fijn om een shirt als deze aan te hebben. Hij is lekker luchtig en is licht van kleur, wat hem juist geschikt maakt voor een zonnige dag. Soms is luchtig nou eenmaal beter dan bloot. Dit is trouwens wel echt een vakantieoutfit voor mij. Als je mijn blog zo bekijkt zie je namelijk wel dat ik van net iets chiquer houd. Vakantie kan zelfs bij mij dan een uitzondering zijn. (Lang niet altijd overigens).

Wat ik aan heb:
Shirt: Outfitters Nation
Shortje: LTB (zelf afgeknipt)
Schoenen: Primark
Tasje: Primark
Armbandje: Marktje

Xxx
Advertenties