TAG: My Life In 20 Questions

20 Questions, Concerten, http://schemas.google.com/blogger/2008/kind#post, My Life, My Life in 20 Questions, Parfum, Tag, Verrassing, Vragen
Om jullie eens wat meer over mijzelf naast kleding en make-up te vertellen, leek het me voor  het vrijdagbericht een super idee om een tag te doen. Mijn eerste tag wel te verstaan. Twintig vragen over mijn leven. Dat zou toch wel genoeg moeten zijn om me wat beter te leren kennen? Dacht ik zo bij mezelf. Dus hier is hij dan. Ik ben benieuwd wat jullie van een wat persoonlijkere post vinden en of jullie jezelf misschien wel in mij kunnen herkennen.
Laten we beginnen!
Favorite color
Tja.. dat verschilt nogal. Als het om kleding gaat zeg ik meteen zwart. Maar naast een kleur voor kleding heb ik twee kleuren die ik over het algemeen heel mooi vind: turquoise en karmijn, een soort rood/roze/paarse kleur. Overigens vind ik de meeste kleuren wel mooi. Vooral lichte pastel kleuren vallen bij mij in de smaak.
Favorite number
9
Dream career
Het lijkt me ontzettend gaaf om een eigen mode tijdschrift te hebben dat wereldberoemd is en dat iedereen je kent. Dat je een soort zakenvrouw bent geworden, maar vooral ook een icoon bent in de modewereld. Dat lijkt me wel wat. Sowieso hoop ik om later bij een tijdschrift te werken. Maar ik weet niet of het ooit zo ver gaat komen dat ik een eigen tijdschrift heb.
Where do you see yourself living when you’re on your own?
In welke stad precies, dat weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat ik in een grote levendige stad wil wonen. Het liefst midden in het centrum met een park op niet meer dan een kwartier fietsafstand. In het voorjaar ben ik naar Londen geweest. Dat was misschien wel één van de plekken waar ik me het meest thuis heb gevoeld in mijn hele leven. Dus misschien…
Favorite way to travel
De fiets. Veel keus heb ik ook niet. Autorijden mag ik nog niet en ik houd er niet zo van om met de bus te gaan. Daarbij komt dat ik het eigenlijk wel fijn vind om buiten te zijn en actief bezig te zijn.
What do you do in your free time?
Sowieso bloggen, zoals jullie hier wel kunnen zien. Maar ik zit ook veel op youtube, lees zo af en toe een boek en vind het heerlijk om, wanneer ik er echt even voor kan zitten, een lekker dik tijdschrift door te bladeren. Ook probeer ik veel te sporten. Al schiet dat er nog wel eens bij in omdat ik dan even geen zin heb of grofweg geen tijd heb om te gaan sporten.
Favorite clothing stores.
Stipt op nummer één de H&M. Ook bij de Primark vind ik vaak wat leuks, al kan ik daar vaak eerder leuke tasjes en schoenen vinden.
Who would you like to see in concert?
Uhm.. dat zijn er een boel. Er zijn artiesten die ik gewoon een keer gezien wil hebben, zoals Ed Sheeran en Olly Murs. Maar waar ik echt graag een keer heen wil zijn Justin Bieber en Against the Current. En ja, ik weet dat Against the Current dit jaar naar Nederland komt, maar ik mag niet heen van mijn ouders.. 😦
Favorite tea blend
Groene thee.
Do you collect anything?
Ik weet niet of je het echt verzamelen kan noemen, maar ik heb inmiddels zoon honderd nagellakjes in mijn nagellakstash, dus dat is al een hele verzameling en ik heb de traditie om elke keer dat ik in Italië kom een tas van het merk Carpisa te kopen.
I can’t sleep without?
Een deken. Ik heb er nooit over nagedacht, maar afgelopen vakantie ben ik erachter gekomen dat ik het het fijnst vind om met een deken over me heen te slapen. Dat betekent niet alleen de lakenzak omdat het te warm is voor een deken, maar echt de lekkere dikke deken die ik het hele jaar door gebruik.
If you were given 1 million dollars all for yourself what would you do with it?
In eerste instantie zou ik het grootste deel aan de kant schuiven voor later, zodat ik er een huis of appartement van kan kopen wanneer ik uit huis ga. Verder zal ik, natuurlijk, met een gedeelte helemaal uit mijn dak gaan met shoppen en ik zou een deel investeren in mijn blog door bijvoorbeeld een nieuwe camera te kopen. Ook denk ik dat ik mijn ouders een gedeelte zou geven zodat die het wat rustiger aan kunnen gaan doen en, want dit is iets wat ik altijd al wou doen,ik zou een deel aan het goede doel geven. Het lijkt me zo fijn om het gevoel te hebben mensen en dieren te kunnen helpen door geld te doneren.
Favorite make-up brand?
Eerlijk gezegd heb ik die niet echt..
Favorite treat to eat?
IJs, zure matten, pinda’s en zoon beetje alle soorten chocolade.
What is your favorite season?
Eigenlijk heeft elk seizoen wel iets wat mij aantrekt. Toch, als ik zou moeten kiezen, zou ik voor de zomer gaan, omdat je met warm weer alles kan dragen wat je wilt en omdat ik in de zomer, door de vakantie en vele mooie dagen, het meest vrije gevoel heb.
Do you sleep with your doors open or closed?
Met de deur dicht, altijd! Ik vind het fijn om wanneer ik ga slapen alleen op mijn kamer te zijn en ook echt dit gevoel te hebben. Met de deur open kan ik alles zien en horen wat er in de rest van het huis gebeurd. Dat geeft het gevoel alsof je nooit alleen bent. Daarbij komt dat ik meteen wakker wordt als iemand mijn deur open doet, daardoor weet ik automatisch wanneer iemand mijn kamer binnen komt.
Why did you start blogging?
Dit heb ik wel eens eerder verteld: omdat ik het gevoel had dat ik niet alles wat ik dacht over producten en over kleding goed bij mijn vriendinnen kwijt kon. Door een blog te beginnen heb ik een plek om dit wel te kunnen doen.
Do you have any magazine subscriptions?
Nee, al wil ik wel graag een abonnement op de Vogue.
What were you doing at 12 AM last night?
Toen liep ik naar boven om mezelf klaar te maken om naar bed te gaan.
 
Favorite parfum
Dat zijn er twee: de parfums van Narciso Rodriguez. Ik ben nooit echt van de parfums geweest en heb er daardoor ook eigenlijk nooit echt één gekocht. Meer dan een jaar geleden kreeg ik van een buurvrouw een grote tas vol testertjes en daar zaten deze twee in. Ik was meteen verkocht! Het enige probleem, ze kosten al gauw vijftig euro per stuk.. Dat is mij tot nu toe iets te duur geweest, maar ik weet zeker dat deze flesjes nog wel een keer bij mij thuis komen te staan.
En dat waren ze dan. Zoals ik eerder zei ben ik benieuwd wat jullie van een wat persoonlijkere post vinden en of jullie jezelf misschien wel in mij kunnen herkennen.
Xxx
Advertenties