OOTD: We Gaan Sporten!

Hardlopen, Neon, OOTD, Sporten, Sportoutfit
Om te kunnen sporten heb je natuurlijk wel een fijne sportoutfit nodig. Een outfit waar je jezelf goed in voelt en die je het liefst ook net dat beetje extra motivatie geeft om van de bank te komen om een rondje te gaan rennen. Wat mij over het algemeen motiveert, is om wat felgekleurde accenten aan mijn outfit toe te voegen. Zo heb ik in deze vrij simpele, maar toch favoriete outfit een neon roze sportbh onder mijn hemdje en een paar schoenen met o.a. neon koraal gekleurde veters en details aan. Deze kleuren maken me vrolijk en geven me op die manier zin om wat te ondernemen. Oftewel: ze geven me zin om te gaan sporten.

Wat ik aan heb:
Hemdje: Scapino
Sportbh: Primark
Vest: Scapino
Sportbroekje: H&M
Schoenen: Primark

Xxx
Advertenties