My Style music #1

Geen categorie
Wil je me echt blij maken? Zet dan een leuk muziekje op. Ik ben dol op muziek en luister het de hele dag door. Al helemaal nu ik weer naar school moet. Ik begin mijn dag op de fiets een uurtje met muziek en sluit mijn schooldag af met een uurtje muziek op de fiets. Dit zijn echt de momenten waarop ik even niets hoef te doen en lekker kan genieten van mijn muziek en sport samen (perfecte combo). Ook is muziek de basis voor dansen, wat ik graag doe. Bij veel liedjes vormt er in mijn hoofd al snel een dans (jammer genoeg vergeet ik die vrijwel meteen weer) en zeg nou zelf, wie gaat er nou niet graag los op zijn favoriete nummer?

Tien van mijn favoriete liedjes op het moment in willekeurige volgorde:

 
 

5 Seconds of Summer – She’s Kinda Hot

 

The Weeknd – Can’t Feel My Face

 

Beau Miller – Fire N Gold

 

HomeTown – Where I Belong

 

Joey Graceffa – Don’t Wait

 

Little Mix – Black Magic

 

Cody Simpson – New Problems

 

The Main – 24 Floors

 

One Direction – Drag Me Down

 

R. City – Locked Away ft. Adam Levine

 
 

Xxx
Advertenties