OOTD: One Of The Styles I Like

Herfst, Jas, Klassiek, Net, OOTD, United Colors Of Benneton, Volwassen, Winter, Zakelijk
Eindelijk, na een aantal maanden wachten kan ik jullie met trots de nieuwe website laten zien! In de zomer ben ik begonnen met de nieuwe site en nu mijn blog alweer twee jaar bestaat, heb ik besloten om ook echt over te gaan op deze site. Qua berichten veranderd er niets: elke maandag en vrijdag zullen nieuwe berichten online komen. Het nieuwe aan de site is het uiterlijk! De site is een stukje rustiger en overzichtelijker geworden. Je kan nu ook doorklikken naar eerdere berichten die gerelateerd zijn, mijn blog via de mail volgen en mij via Instagram volgen. Meer weten? Klik dan op de about knop boven aan de pagina.

Precies vandaag is mijn blog twee jaartjes oud geworden en dat laat ik niet zomaar voorbij gaan. Het is niet het beste moment voor een feestje door de verschrikkelijke aanslagen in Parijs, maar ik wil er toch een leuke week van proberen te maken. Deze week komen er op woensdag en zondag extra berichten online en ik ga elke dag ploggen. Check de site deze week dus extra vaak!

De week te beginnen vandaag met een Outfit Of The Day. Deze outfit geeft me een erg volwassen en zakelijk gevoel, wat ik stiekem wel erg leuk vind. Ik heb zin om de wereld te veroveren met mijn kennis en vermogen en straal dit uit. De momenten waarop ik deze outfit draag zie ik vooral ook veel nieuwsgierige blikken naar wie ik ben en wat ik wil doen, mensen nemen me vooral heel serieus. Wees daarom juist niet bang om je eens wat zakelijker te kleden. Mensen zullen juist eerder naar je op kijken dan dat ze op je neer kijken.

 

Wat ik aan heb:
Trui – C&A
Rokje – C&A
Jas – United Colors Of Benneton
Schoenen – Even&Odd
Tas – Carpisa

 

Ik wil overigens Hidde (ik weet dat je dit leest!!) bedanken voor het helpen met het maken van de site. Ik ben er ontzettend blij mee! Dankje♥

DSCI6313
DSCI6308
DSCI6316
DSCI6317
DSCI6320
Bewerkt1

Xxx

P.S. Een gedeelte van de oudere berichten moet nog aangepast worden voor deze website. Het kan dus zijn dat een bericht er nog niet helemaal mooi uit ziet.

Advertenties

2 gedachtes over “OOTD: One Of The Styles I Like

Reacties zijn gesloten.