Plog: Witte-schoenen-probleem

1 minuut stilte, 16 november, Blogjaardag, Parijs, Plog, Witte schoenen
Naast extra “gewone” blogberichten deze week is het ook wel leuk om een kijkje in mijn leven te nemen. Een weekje met mij meelopen in de vorm van foto’s met commentaar is daar de perfecte manier voor. Ik probeer in 4 à 5 foto’s mijn dag met jullie te delen om het lekker compact te houden, maar wel voldoende om een beeld te kunnen scheppen van deze week.

Te beginnen met vandaag: Maandag 16 november

DSCI6439

Ik ben vanochtend al vroeg opgestaan (iets voor zessen) om optijd op school te komen. Met een in eerste instantie lange dag voor de boeg stapte ik rond een uurtje of zeven op de fiets. De dag bleek uiteindelijk alleen toch iets anders uit te pakken. Een leraar bleek niet op school te zijn waardoor mijn derde uur en mijn laatste uur uitvielen. Het derde uur was iets na tienen, dus ik ben gaan checken of mijn geplande berichten online zijn gekomen. Met het belangrijkst de nieuwe site.

DSCI6440

Het zesde uur had ik wederom een tussenuur, maar deze stond al ingepland in mijn rooster. Een vriendin en ik hebben op een site enorm grappige spullen voor de fiets en feestjes gevonden en zijn hiernaar gaan kijken. Klik hier voor de site.

Daarnaast hebben we om 12 uur na een toespraak van de locatiedirecteur een minuut stilte gehouden voor alles wat er in Parijs is gebeurd. Iets goeds om over na te denken, maar het heeft me vooral ook erg geraakt. Ik ben blij dat de school hier de tijd voor heeft genomen.

DSCI6443

Na een ietwat bewogen dag op school was het tijd om naar huis te fietsen en ik kan jullie één tip geven: doe geen witte schoenen aan als het regent/heeft geregend. Ookal heb ik mijn best gedaan om mijn schoenen schoon te houden, de nattigheid bleef maar opspatten tot frustraties aan toe.

DSCI6453

Op de fiets met mijn staartjes in. Een lekker lang stuk om alleen te fietsen en even niet met wat anders bezig te hoeven zijn.

DSCI6454

En natuurlijk kon de taart op deze blogjaardag niet ontbreken. Met een dubbel gevoel vanwege de aanslagen in Parijs heb ik geprobeerd om het een beetje gezellig te houden. Het recept van de taart komt overigens deze week nog online.

De rest van de dag heb ik niet veel meer gedaan. Omdat we morgen met school weg gaan hoefde ik geen huiswerk te maken, dus heb ik rustig kunnen leren voor een proefwerk frans van deze week, wat naar youtube kunnen kijken en in een boek voor Nederlands kunnen lezen.

Xxx
Advertenties