Plog: Studie kiezen?!

Plog, School, Smoothie, Studiekeuze
Omdat ik inmiddels in de vijfde klas van het VWO zit, begint het kijken naar studies nu ook echt. Vandaag ben ik daarom met school naar een studiemarkt in Meppel geweest. Weer eens wat anders dan een normale schooldag.

DSCI6457

Om de dag sportief te beginnen en omdat ik er een enorme behoefte aan had, ben ik eerder opgestaan om te gaan hardlopen. Voor de studiemarkt moesten we om kwart voor tien op school zijn, dus er was genoeg tijd om voor die tijd een klein stukje te gaan hardlopen en te douchen.

20151117_135725[1]

Vanaf school zijn we met de bus naar Meppel gegaan. Ik ben bij voorlichtingen van vier studies geweest: Industrieel Product Ontwerpen; International Busniess; International Relations and International Organisation; Kunst&vormgeving.
Het liefst was ik overigens naar e-commerce gegaan, omdat me dat het meest aansprak, maar van de 5 studies die je koos, kon je er maar naar 4 en mijn 5e was natuurlijk e-commerce. Een beetje jammer, maar de rest was ook wel interessant om over te horen. Vooral International Business leek me wel wat.

Daar op school heb ik overigens nog wat boekjes meegekregen en heb ik een smoothie gekocht, omdat ik dorst had. Vandaar de foto.

20151117_161930[1]

Thuis natuurlijk weer wat taart. Ik had vrij veel trek, dus besloot ik om van twee taarten een stukje te nemen. Achteraf bleek dit wel wat te veel te zijn, dus heb ik een half stukje terug in te koelkast moeten zetten..

20151117_213636[1]

’s Avonds was het weer tijd voor huiswerk. Voor aardrijkskunde ben ik nog even bezig geweest voor een PO en ik heb weer wat geleerd voor het frans proefwerk.

Nu is het kwart voor elf en ben ik dit bericht nog aan het schrijven, dus het wordt tijd om hem online te zetten en te gaan slapen. Morgen weer een lange dag.

Xxx
Advertenties