Plog: School, school en nog eens school

18 november, Blog, Moe, Plog, School
Vandaag was een lange en vermoeiende dag. Ik heb van ’s ochtends kwart over acht tot ’s middags vier uur op school gezeten en was er best wel een beetje klaar mee. Naast school heb ik ook eigenlijk niet echt wat anders kunnen doen, dus deze plog blijft vrij kort.

20151118_074204

Het weer bleek al meteen niet mee te zitten: veel regen en wind, dus was mijn moeder zo lief om me een lift naar school aan te bieden. Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar wel heel blij mee was. Niet eens door het weer, maar gewoon omdat ik er echt tegen op zag om op mijn fiets te stappen.

20151118_194900

Na een eindeloze dag op school ben ik thuis direct bezig gegaan met frans leren. Morgen is het proefwerk en zoveel had ik nou ook nog niet geleerd, dus het werd wel eens tijd. Hopen dat het morgen een beetje gaat lukken!

DSCI6461

Deze foto zegt eigenlijk wel genoeg over vandaag. Ik was gewoon moe en had eigenlijk geen zin meer, daar kwam alles op neer. Overigens was het op school wel heel gezellig. Dat maakte het allemaal een stuk minder erg.

’s Avonds ben ik verder nog bezig geweest met het blogbericht van vandaag, de havermouttaart, en heb ik natuurlijk dit bericht geschreven.

Xxx
Advertenties