Plog: nog even volhouden en het is weekend

19 november, Dansen, Donderdag, Karwei, Plog, Proefwerk, School
Vandaag was het eindelijk zover: mijn proefwerk frans moest gemaakt worden. Iets waar ik al de hele week mee bezig ben geweest, dus wat wel fijn was om vanaf te zijn. Daarnaast is het donderdag, dus dat betekent dat het weekend na vandaag al bijna begonnen is. De donderdag zie ik dan ook als een dagje waar je even doorheen moet komen en daarna wordt het allemaal beter. Vooral omdat mijn vrijdagen vrij kort zijn.

20151119_073320

Vanochtend kwam deze mooie lucht al vrij snel tevoorschijn. Het leuke aan vroeg moeten fietsen vind ik die mooie luchten. Op het moment zijn ze per dag zo ontzettend verschillend dat ik bijna naar de ochtenden uitkijk om te zien wat voor een lucht de nieuwe dag me geeft.

20151119_165214

De dag ging ondanks dat ik best vermoeid was en tegen de meeste lessen opzag opmerkelijk snel voorbij. Mijn proefwerk van frans ging niet super slecht, maar ook zeker niet al te goed. Sowieso begon het proefwerk al met wat hectiek doordat de docent het verkeerde proefwerk had geprint. Gelukkig had hij nog een oude versie van het goede proefwerk klaarliggen, dus dat viel nog mee.

Onder het fietsen naar huis kwamen ik een paar ietwat rare lantaarnpalen tegen. Ze gaven rood licht..(Niet helemaal goed zichtbaar op de foto). Weet iemand of er een rede is dat dit gedaan is? Het was op een hele normale weg.

20151119_200914

’s Avonds was het tijd voor dansen. Even iets anders aan mijn hoofd!

20151119_202750

Mijn vader moest overigens nog naar de Karwei, dus ik ben maar even meegegaan, hopend dat ik niemand van school tegen zou komen, omdat ik mijn sportkleding aan had. Gelukkig kwam ik verder geen bekende tegen.

Wat ik wel tegen kwam, was dit schap met schattige decoratiespullen. Jammer genoeg valt alles een beetje buiten budget. Kom op, 40 euro voor een lampje! Dat had wel wat minder gemogen.

Xxx
Advertenties