Cleaning it up: hoekje bij mijn bed

Cleaning it up, Diy, Hoekje, Houdertje, opruimen, Roze, Serie, Stekkers, Vakje
Wanneer de puinhoop wat je kamer genoemd kan worden zelfs voor jezelf niet meer fijn is om in rond te lopen, weet je dat de tijd om te gaan opruimen is gekomen. Als goede inspiratiebron en misschien ook als motivatie voor jullie (en voor mij) leek het me leuk om hier een kleine serie blogberichten over te maken. Deze zullen om de vrijdag online komen. Te beginnen met vandaag!

Het hoekje bij mijn bed is altijd al een moeilijk hoekje geweest. Echt een mooie oplossing heb ik nood kunnen vinden voor de steeds maar terugkomende zooi, tot nu dan. Laten we eerst eens gaan kijken hoe erg deze hoek er dan wel niet aan toe was, daarna zal ik uitgebreid vertellen en laten zien wat ik gedaan heb (met een kleine DIY!).

DSCI6348

DSCI6353

Wat meteen opvalt is de grote prop met snoertjes die naast mijn bed ligt, iets waar een goede oplossing voor moest komen. Daarnaast was het groene kubusvormige poefje ingezakt waardoor deze vrijwel niet meer te gebruiken viel. Nog een extra puntje voor op het lijstje, dus.

DSCI6492

DSCI6493

Het eindresultaat is vooral een stuk rustiger dan dat het hoekje was. Ik ben het roze/blauwe/rode-kleurenschema door gaan zetten wat alles al een beter geheel maakte, maar door één simpel krukje te gebruiken wordt de hoek sowieso ook al een stuk rustiger.

Bewerkt 1

Iets wat op de foto’s nog niet zichtbaar was, is dat ik mijn kast aan de zijkant wat opgepimpt heb. Ik heb wat foto’s van bands, artiesten, eten en motivatie opgehangen met verschillende soorten washi tape. Ook heb ik een soort vakje gemaakt waar ik mijn mp3-speler in kan opbergen. Voor dit vakje heb ik het rolletje wat overblijft als je tape op is roze geverfd. Daarna heb ik hem met wat dubbelzijdetape aan mijn kast bevestigd.

Bewerkt 2

Bewerkt 3

Bewerkt 4

Naast het vakje voor mijn mp3-speler heb ik ook een doosje voor mijn stekkers gemaakt. In dit doosje zitten alle stekkers die ik normaal gesproken bij mijn bed heb liggen om apparaten mee op te laden. In dit geval waren er drie noodzakelijk, dus daar heb ik rekening mee gehouden.

DSCI6415

Wat ik gedaan heb: ik heb een doosje roze geverfd en er aan één zijkant drie gaatjes in gemaakt. Daarna ben ik mijn stekkers gaan pakken en heb ik ze door de gaatjes gestoken. De andere kant van de stekkers kunnen netjes in het doosje gestopt worden, waardoor je alles wel klaar hebt liggen om te gebruiken, maar de stekkers niet zo lelijk op de grond liggen.

Ik ben benieuwd of ik jullie kan motiveren en natuurlijk inspireren met deze serie en anders dat jullie het in elk geval leuk vinden om hier naar te kijken!

Xxx

P.S. Van vandaag komt overigens geen plog online, omdat ik helemaal vergeten ben foto’s te maken en omdat ik verder toch niet veel interessants heb gedaan. Sorry!!
Advertenties