Blogjaardag: 2 jaar my style michelle, het afgelopen jaar

2 jaar, Blogjaardag, Londen, My style Michelle, OOTD's, Terugblik
Na twee jaar bloggen zijn er een heleboel berichten voorbij gekomen. Net als vorige jaar leek het me leuk om op het afgelopen jaar in één bericht met jullie terug te blikken. Naar de OOTD’s waar ik het meest trots op ben, naar de momenten die niet online zijn gekomen en de momenten waar het misschien wat minder op ging.

Londen!

Londen!

Te beginnen met Londen. In het voorjaar ben ik naar deze geweldige stad geweest. Ik had jullie beloofd te gaan ploggen, dus dat heb ik gedaan. Het probleem was alleen dat het bericht ontzettend lang werd en ik er op een gegeven moment niet meer aan toe ben gekomen hem überhaupt nog online te zetten. Best jammer, want er zaten heel mooie foto’s tussen en het bericht was uiteindelijk bijna af.

a8a6e-sdc19771

1cb15-dsci0802

1a635-dsci1788

77d86-dsci3893

Naast foto’s die niet online zijn gekomen, heb ik natuurlijk ook foto’s waar ik ontzettend trots op geweest ben. Hierboven een kleine greep uit die collectie. OOTD’s zijn eigenlijk de berichten geweest die me altijd het meeste plezier opgeleverd hebben en waarom ik mijn blog My Style Michellle heb genoemd. Style refereerde naar style in de form van outfits. Afgelopen zomer ben ik pas begonnen met het concept aan te passen op veel meer soorten stijlen. Zo zijn er nu al twee My Style Music berichten geweest en hebben jullie My Style Food ook al een paar keer voorbij zien komen. Uiteindelijk heb ik zonder na te denken er dus al helemaal goed aan gedaan om mijn blog de naam te geven die hij nog steeds heeft, My Style Michelle.

6dd6e-dsci0180

70df8-dsci3076

15af8-dsci2254

Bij foto’s waar ik nog steeds trots op ben, horen ook foto’s waar ik achteraf gezien iets minder blij mee ben. Soms komt dit door de outfit, de laatste foto vooral, maar soms ook gewoon door de foto zelf. Zo leek het me op een bepaald moment leuk om OOTD’s te eindigen met een foto die wat “anders” is. Niet het beste idee.. (maar wel grappig)

b4c10-dsci3566

En dan faalde mijn berichten ook nog wel eens. Zo had ik een soort DIY met een agenda die nog niet af was en één grote ramp werd. Deze heb ik na het foto’s maken zo aan de kant kunnen leggen, waarna ik maar begonnen ben met een geheel nieuwe agenda te maken.

8cfc5-cimg1371

Als laatst kwam ik deze foto heel random tegen. Van een review, iets wat ik nog vrij vaak online zet. Ik wou er even bij stil staan dat deze foto zo slecht nog niet geworden is terwijl hij met mijn oude camera gemaakt is en het al donker begon te worden toen ik hem maakte.

Overigens is mijn nieuwe camera heel belangrijk geweest voor het afgelopen jaar. Samen met een statief kocht ik mijn camera aan het eind van vorig jaar. Doordat het schermpje van mijn camera uitgeklapt kan worden, kan ik mezelf zien wanneer ik foto’s maak en met mijn statief erbij heb ik nul hulp nodig bij het maken van foto’s. Iets waar ik heel blij mee ben omdat er niet altijd iemand is die me kan helpen met het maken van foto’s en omdat ik het fijn vind alles zelf te kunnen doen.

Ik ben benieuwd of ik over een jaar weer een bericht kan maken over het afgelopen jaar en wat me het komende jaar te wachten staat. In elk geval weet ik één ding en dat is dat ik nog lang niet klaar ben met het bloggen.

 

Xxx
Advertenties