Cute wintery nagels

Cute, Nagellak, Nagels, Nail art, Nailpolish, Roze, Winter, Wit
Na een weekje uitstel, kan ik jullie vandaag toch echt mijn nagels laten zien. Een makkelijke en schattige manier om je nagels te doen, maar iets wat zeker wat extra detail geeft. Een tijdje terug, toen ik nog genoeg tijd had om dit soort dingen te doen, deed ik bijna iedere week wel wat anders leuks met mijn nagels. Super leuk, maar het koste me bakken met tijd en die zijn er op het moment niet meer. Om toch eens wat anders dan één kleurtje op mijn nagels te hebben en omdat alles om me heen me weer aan de winter doet denken, besloot ik wintery-inspired nagels te maken.

Voor de zachte en schattige winter heb ik lichte kleurtjes gebruikt en om het kleurenpalet iets uit te breiden, heb ik op mijn pinkjes een meer parelmoerkleur gebruikt.

In drie stappen naar je cute nagels:

Bewerkt3

1. We beginnen met het geven van een kleurtje aan onze nagels. Hiervoor heb ik een lichtroze kleur op mijn duimen, wijsvingers, middelvingers en ringvingers gebruikt en een parelmoerkleur op mijn pinkjes. De parelmoerkleur is vrij moeilijk denkend waardoor de ene helft van mijn nagel wat roziger is en de andere helft de parelmoerkleur. Zelf vind ik dit in het eindresultaat wel mooi, maar een dekkend lakje kan net zo mooi zijn.

Bewerkt2

2. Pak een dun kwastje of een tip painter en breng hiermee klein stipjes witte nagellak op alle nagels behalve de pinkjes aan. Het is hierbij juist mooi als de stipjes wat minder netjes verdeeld zijn of kleine streepjes vormen. Zo doet het extra veel aan vallende sneeuw denken, waar dit op geïnspireerd is.

3. Gebruik het kwastje of de tip painter nu om op beide pinkjes een strikje te zetten. Dit doe je door eerst een streepje over de breedte van de nagel te trekken, vervolgens twee gespiegelde driehoekjes hierop te zetten en deze te verbinden met een stipje.

En dan zijn in elk geval je nagels klaar voor de winter!

 

Xxx
Advertenties