Cleaning it up: Alle rommel uit het zicht

Cleaning it up, Kamer, Kast, Oplossing, opruimen, Simpel
Na wat problemen met mijn computer de afgelopen week, ben ik er weer met een aangepast schema voor de feestdagen. Deze en volgende week kunnen jullie drie berichten in de week verwachten en is de verdeling van soorten berichten een beetje anders dan normaal. Te beginnen met het ‘Cleaning It Up’ bericht die jullie nog van me te goed hadden.

Natuurlijk is de bedoeling van opruimen om alle rommel uit te zoeken en dingen weg te doen die je niet (meer) nodig hebt, maar soms heb je daar geen zin in of weet je toch wel dat je alles nodig hebt. Wat doe je dan? Dan zorg je voor dichte kasten. Vooral in situaties met weinig kastruimte vind ik dichte kasten een echte aanrader. Je kan de kast helemaal volzetten met spullen, maar door de deurtjes of een lade heb je geen zicht op de stapels, of eigenlijk bergen, die gecreëerd zijn. Simpel als wat, toch?


De hoek van vandaag voordat ik er wat mee deed:

Bewerkt1
Bewerkt6

 

Ik ben begonnen met de kastdeurtjes in het linker gedeelte van de kast te plaatsen. Dit maakt de kast wat minder rommelig, ookal blijft hij dat van binnen wel.

 

Bewerkt5

 

Naast de deurtjes die ik in mijn kast heb gezet, heb ik het stoeltje waar mijn kleding altijd op licht verwisseld met een stoel uit dezelfde set als het krukje die ik eerder al naast mijn bed zette. Door het verspreiden van dit setje worden de verschillende “hoeken” van mijn kamer meer samengebracht. Ook al zijn de kleuren verder niet helemaal hetzelfde als bij mijn bed, het geheel begint nu toch al te ontstaan.

 

Bewerkt4
Bewerkt3
Bewerkt2

 

Wat overigens wel heel mooi is, is om de kast, die nu vrij “clean” en saai is door de de deurtjes, op te vullen met verschillende decoraties. Juist het gebruik van veel verschillende decoraties maakt de kast gezellig en niet zo clean. (Op deze foto is overigens heel goed te zien wat mijn struggle was bij de kastdeurtjes: ze willen niet recht hangen, haha)

 

Xxx
Advertenties