OOTD: Where is Santa?

Feestdagen, Glinsters, H&M, Kerst, Palletten, Simpel
Kerst, de tijd van het jaar om uit te pakken. Van cozy kersttruien tot glitterjurkjes, er is voor ieder wat wils en dat is misschien ook wel wat iedereen zo leuk vindt aan de kerst. Je kan je eigen gang gaan! Zelf ben ik dit jaar langs de H&M geweest voor een topje met lekker veel palletjes! Niet iets wat ik meteen zou uitkiezen, maar de kleuren van het topje trokken me ontzettend aan, dus besloot ik om eens gek te doen en hem gewoon te kopen.

Waarom die kleuren me zo ontzettend aantrokken? Het topje heeft groene en blauwe accenten. Kijkend van voren zien de palletten er groen uit, kijkend van de zijkant zien de palletten er blauw uit. Persoonlijk vind ik beide kleuren mooi gecombineerd met mijn haarkleur en dat is dan ook de uiteindelijke rede geweest om dit topje te kopen.

Naast het topje vind ik het fijn om mijn outfit een beetje neutraal te houden. Thuis vieren we kerst niet heel uitgebreid, dus heb ik er genoeg aan een lekker feestelijk topje te dragen. Om het toch een beetje feestelijker te maken vind ik het dan wel weer leuk een paar hakken te dragen. Overigens denk ik dat ik deze outfit op eerste kerstdag draag en op tweede kerstdag lekker cozy een trui met kerstsokken aan doe. Samen zijn gaat tenslotte ook om een huiselijk en knus gevoel.

 

Wat ik aan heb:
Topje:H&M
Vest:Takko
High waisted broek:H&M
Clutch:Hema
Schoenen:H&M
Ringen:juwelier

DSCI6687
DSCI6696
DSCI6704
DSCI6705
DSCI6711
Alvast fijne feestdagen gewenst!!

Xxx
Advertenties