Een lijstje met geluk

Ballonnen, Cute, Geluk, Haarbandjes, Let's talk, Lijstje, Londen, Muziek, Nieuwjaar, Sterrenhemel, Strikjes
Nu kerst er bijna opzit en we even “alle zorgen zijn vergeten” is het bijna tijd voor het nieuwe jaar. Voor veel mensen is dit dan ook het perfecte moment om een lijstje met goede voornemens te maken voor het aankomende jaar. Een leuk idee, maar van veel voornemens als afvallen komt helemaal niets terecht. Dit is dan ook waarom ik op een andere manier een lijstje in elkaar wil gaan zetten:

Een lijstje met geluk

Alleen maar dingen waar ik intens gelukkig van wordt en waar ik vaker heen wil, wat ik vaker wil gebruiken of wat ik vaker wil doen. Een groot gedeelte van mijn lijstje is ook gewoon goed haalbaar, omdat het de kleine dingen zijn waar je mij zo intens gelukkig mee kan maken. Kijk mee en bedenk eens hoe jou lijstje eruit zou zien en misschien wel met wie je dingen kan gaan doen!

 

Ballonnen ~ Het liefst aan een touwtje met of zonder helium om er mee rond te huppelen en iedereen me voor gek te laten verklaren.

Het strand ~ Met een paar laarzen door het zand en het water springen. Nog wat wind en het wordt alleen maar beter.

Paraplu’s en regenlaarzen ~ Die momenten waarop iedere ander chagerijnig is door het weer, moet je pakken om vrolijk te zijn. Weer eens wat anders.

Perfecte muziek op het perfecte moment ~ Van series heb ik wel geleerd dat de perfecte muziek onder een scène het moment nog mooier, erger of harder maakt. In het echte leven valt deze methode ook goed te gebruiken. Je moet alleen een beetje creatief zijn.

Mensen met een Vlaams accent ~ Waarom? Geen idee, maar ik vind Vlaams zo leuk klinken! Ik wil heel graag nog een keertje naar Noord-België om me heel de dag tussen Vlaams-sprekende mensen te bevinden.

Londen ~ Afgelopen voorjaar ben ik in deze stad geweest en het was als thuiskomen. Terug ga ik sowieso. De vraag is alleen nog wanneer.

De sterrenhemel ~ Midden in de nacht, zittend op de grond. Alleen jij, de stilte om je heen en de prachtige sterrenhemel. Zo fijn en rustig als een meditatie of zelfs nog wel beter.

Strikken ~ Strikjes zijn de meest schattige dingen ooit en dat is waarom ze me zo aantrekken. Plak een strik op mijn verjaardagscadeautje en het cadeautje is sowieso geslaagd!

Schattige haarbandjes ~ Misschien wel hetzelfde als met de strikjes: haarbandjes zijn zo schattig! Ooit wil ik er nog één met kattenoortjes om me helemaal kittycat te voelen.

Sporten ~ Misschien niet voor iedereen het eerste om aan te denken, maar ik ben dol op sporten. Soms heb ik even een zetje nodig, maar eenmaal bezig kan ik er ontzettend van genieten om bijvoorbeeld een stuk te gaan hardlopen.

Mooie foto’s ~ Door het bloggen, Instagram en Weheartit ben ik foto’s nog meer gaan waarderen dan eerst. Er is zoveel inspiratie te vinden in een foto, me liking! Toch geeft het het allerbeste gevoel wanneer je eigen foto’s goed gelukt zijn.

Bellenblazen ~ Weer zo’n dingetje om niet bij na te denken. Gewoon bellen die door de lucht vliegen en op een bepaald moment in een tal aan druppeltjes uit elkaar spat. Met al haar kleur is een bel zo leuk om naar te kijken! (En natuurlijk is het ook leuk om mijn katten te zien reageren op de bellen)

Xxx
Advertenties