My Style Music #3

Against The Current, Lorde, Michelle, Music, Muziek, My Style Music, The Beatles, Vrolijk
Na de kerstvakantie ben ik weer helemaal in het muziekwereldje terechtgekomen. Het leren voor de toetsweek ging onder begeleiding van een fijn muziekje (terwijl ik dit eerder nooit kon) en ik heb mijn laptop constant aan staan voor een achtergrondmuziekje tijdens het doen van mijn make-up. Waarom? Met dat grijze weer van de afgelopen tijd heb ik een vervanging voor de zon nodig om me vrolijk te maken en wat werkt nou beter dan mijn favoriete muziek!

Bij dat continue luisteren naar muziek komen een hele boel nieuwe, of in elk geval voor mij nieuwe, liedjes voorbij waar ik een selectie van met jullie ga delen. Een aantal van de liedjes heeft dat fijne bijna zomerse en vooral vrolijke karakter waar ik wel van houd en verder vind ik het liedje Michelle, mijn naam yay!!, ontzettend schattig, maar daarnaast houd ik ook wel van de iets meer alternatieve muziek en dat heb ik in dit lijstje ook geprobeerd terug te laten komen. Een beetje van alle soorten muziek waar ik zo dol op ben.


 

Thinking of sunshine ~ Daniel Adams Ray & Avicii
 
Our Own House ~ MisterWives
 
Michelle ~ The Beatles
 
Disclosure ~ Magnets ft. Lorde
 
Livin’ On Love ~ AJR
 
Water Under The Bridges ~ cover door Against the Current
 
Vulcano ~ The Vamps
 
Monster Lead Me Home ~ Sara Hartman
 
Sing ~ Pentatonix
 
Keeping Your Head Up ~ Birdy
 
Be More Barrio ~ Sheppard
 
Xxx
Advertenties

Een gedachte over “My Style Music #3

Reacties zijn gesloten.