OOTD: Be my valentine

Ballon, Cute, H&M, OOTD, Rokje, Turquiose, Valentijnsdag, Valentine, Vlechtjes, Zwart
Zondag is het Valentijnsdag en ook al heb ik geen vriendje, ik vind het wel leuk om schattige, leuke outfits te creëren voor deze dag en ik vind het al helemaal leuk om met een hartvormige ballon rond te kunnen lopen. Dus reden genoeg voor deze outfitpost. Daarnaast heb ik drie van mijn liefdes op het moment in deze outfit gestopt: coltruien, A-lijn rokjes en vlechtjes. Genoeg liefde voor het thema?

Stiekem denk ik trouwens dat ik bij een echt afspraakje niet gauw voor dit rokje zou gaan, hij is vrij kort en van een stug materiaal, zitten wordt daardoor vooral erg oncomfortabel, maar een wandeling door het bos of een dagje naar de dierentuin zou prima kunnen (zitten is dan toch niet erg gebruikelijk..?).

Wat ik aan heb:

Rokje ~ H&M
Coltrui ~ Hema
Schoenen ~ Emilio Luca X
Tas ~ Even&Odd
Overknee socks ~ H&M
Ringen ~ H&M, juwelier

Bewerkt1
Bewerkt2
Bewerkt4
Bewerkt5
Bewerkt3
Bewerkt6
Bewerkt7
Bewerkt8
Xxx
Advertenties

5 gedachtes over “OOTD: Be my valentine

Reacties zijn gesloten.