Nagels voor de hele week

De hele week, Handig, Nagellak, Tips
Sinds het lakken van nagels nog best veel tijd kost en ik die tijd veelte weinig neem, werd het toch echt eens tijd een nieuwe methode te gebruiken om mijn nagellak bij te houden. Ik keek een paar weken terug naar mijn nagels en dacht: Wat nou als ik mijn nagels één keer in de week lak? Dan zien ze er, als alles een beetje meewerkt, de hele week mooi uit, maar hoef ik er niet te veel tijd in de week aan uit te geven.

Het klinkt misschien een beetje simpel, maar ik heb er zelf nooit op deze manier over nagedacht. Wat ik doe? Ik zoek in het begin van de week een leuk kleurtje uit en kijk dan of ik genoeg inspiratie/outfits heb om die nagellak de hele week te kunnen combineren. Hele basic taupe kleuren zijn hier echt geweldig voor, maar met een beetje vindingrijkheid valt elke kleur te combineren. Al is het maar met een all-black outfit.

Het fijne is dat ik op deze manier al een goede basis heb voor mijn outfits van de week: ik heb een kleurtje en wat kleding wat ik er in elk geval bij vind passen. Ideaal, dus. Zeker op die momenten dat je ’s ochtends je bed niet uit kan komen en daardoor ontzettend op moet schieten om nog enigszins op tijd op school aan te komen.

Hebben jullie nog tips voor het nagelslakken?

Xxx
Advertenties