Favoriete schoenen

Cute, Favorieten, Gympen, Laarsjes, Schoenen, Vans, Wit, Zwart
De laatste tijd valt het me op dat ik eigenlijk best wel een aantal schoenen heb die ik afwissel. Allemaal favoriet, dus, anders zou ik wel wat vaker hetzelfde paar achter elkaar aanhebben. Vooral het afwisselen in kleur vind ik erg fijn op het moment. Ik ben over het algemeen niet zo van de kleurtjes, maar heb een paar goede wat neutralere kleuren gevonden waar ik echt verliefd op ben geworden en die mijn outfits steeds meer beginnen te beheersen. Overigens niet dat ik zwart ontleerd ben, hoor;)

Om ook jullie te laten zien wat voor schoenen en vooral welke schoenen ik veel draag, leek het me leuk hier eens een artikel aan te besteden. Favorieten in het algemeen komen op het moment niet zo vaak langs op mijn blog, dus het werd ook eigenlijk wel de hoogste tijd!

Bewerkt3

First things first. Sinds ik deze schoenen afgelopen zomer gekocht heb zijn we onafscheidelijk geweest. Ik hou van de klassieke uitstraling die de in een puntlopende neuzen van deze schoenen hebben. Ze maken mijn outfits wat netter. Dit is echt de perfecte zwarte schoen die iedereen nodig heeft in zijn of haar collectie. De chunky zolen en de cut outs maken de schoenen echter iets minder netjes, wat een perfecte balans is tussen netjes en casual.

DSCI7063

Naast nette schoenen is het goed om een paar fijne gympen te hebben. Nadat mijn bordeauxrode Primark-gympen afgelopen herfst zowat uit elkaar vielen van al het dragen, besloot ik opzoek te gaan naar een nieuw paar gympen. Sowieso had ik het idee van een paar gekleurde vans al snel in mijn hoofd en om het makkelijk te houden was ik eigenlijk opzoek naar een paar bordeauxrode, maar toen ik deze tegenkwam ben ik direct gestopt met zoeken. Ik houd ontzettend van het idee dat schoenen in (bijna) één kleur zijn en eigenlijk ben ik het afgelopen half jaar ook steeds vaker naar blauwe kleuren gaan neigen in kleding. Dit trok me allemaal erg aan aan deze schoen en ik moet zeggen, hier heb ik dus nooit spijt van gehad.

Het fijne is dat de schoenen iets dikker zijn, wat ze comfortabel maakt om te dragen, maar ook net iets warmer dan de algemene gymp. Fijn als het wat kouder is zoals nu.

DSCI7065

Naast gekleurde gympen kunnen een paar goede witte gympen natuurlijk niet missen in mijn collectie en ook dit zijn een paar Vans. Ik vind het een speelse wending om al-black outfits te combineren met een paar witte gympen en daar zijn deze Vans erg geschikt voor. Het voordeel is dat de stof van dit paar gympen wat dikker en stugger is dan gewoonlijk waardoor ik vlekken er beter uit kan krijgen. Alsnog blijft het een gevaar om ermee de straat op te gaan: even naar schoolfietsen en er zit sowieso viezigheid op, maar dat moet je ervoor over hebben.

DSCI7056

Onlangs heb ik mijn schoenencollectie kunnen aanvullen met deze lage zwarte schoenen. Veel mensen doen ze al gauw denken aan de al eerder genoemde zwarte schoenen, maar wat ik leuk vind is dat deze wat ouderwetser ogen. Ze doen me een beetje denken aan het schoolmeisje van vroeger, wat ze voor mij een wat schattigere touch geven. Sowieso zijn ze ook net wat warmer dan het andere paar schoenen doordat ze geen cut-outs hebben. Met kouder weer is dat dan net weer wat beter.

DSCI7080

Als laatste een ander paar schoenen dat ik nog niet zo heel lang heb: een paar bordeauxrode, leren, Dr. Martens-style laarsjes. Als je mijn blog al wat langer volgt dan weet je dat ik vorig jaar niet te scheiden was van mijn zwarte laarsjes die een beetje in dezelfde stijl zijn. Die laarsjes ben ik eigenlijk steeds minder gaan dragen. Dit vooral doordat ik het nep-leer niet heel mooi meer vond. Dat was precies het moment dat ik deze laarsjes in de kringloopwinkel tegen kwam. En me liking them! Het leer zit ontzettend fijn en ziet er zo mooi uit! De wat donkerdere kleur maakt ze heel draagbaar en past goed bij mijn bordeauxrode schooltas. En wat je weer ziet, zijn de veters die eenzelfde kleur hebben als de laarsjes!

Dat waren mijn favoriete schoenen van het moment! Eerlijk gezegd zou ik hier geen nummer één favoriet uit kunnen kiezen. Alle schoenen hebben weer een ander moment of een andere outfit waar ik ze graag mee draag. Welke vinden jullie het mooist?

 

Xxx
Advertenties

Een gedachte over “Favoriete schoenen

  1. Al je schoenen zien er echt nog in een goede staat uit! Geen moddervlekje of enige te bespeuren! Denk toch wel die blauwe vans, die zie je niet vaak terug in het straatbeeld.

    Like

Reacties zijn gesloten.