My Style Music: Albums you need to have to survive the cardrive

Auto, Cd's, Justin Bieber, Music, Muziek, My Style Music, One Direction, Reis, Vakantie
Volgende week is het weer voorjaarsvakantie in het gedeelte van het land waar ik woon. Dat betekent voor veel van ons: Vakantie! Maar vakantie betekent ook uren achter elkaar in de auto zitten om op je eindbestemming te komen. Daarom, een lijst vol albums om die lange autorit te overbruggen. Een aantal albums zijn algemeen wel bekend, maar ik heb er ook wat minder bekende albums tussen gezet. Van Owl City bijvoorbeeld, zijn de albums wat minder bekend, maar dit is echt de beste muziek om rustig van te worden. Ik gebruik deze albums meestal voor yoga, maar als ik wil slapen zet ik ze ook nog wel eens op. (Let trouwens niet te veel op de cd’s die ik voor de foto hierboven gebruikt heb. Ik heb voor de foto gewoon een paar random cd’s gepakt..)


Voor als je moe bent en wil slapen:
Ocean Eye ~ Owl City

Mobile Orchestra ~ Owl City
 
Actieve cd’s:
Blurryface ~ Twenty One Pilots

Delerium ~ Ellie Goulding

Calibraska ~ Jack&Jack
 
Een beetje van alles:
Sounds Good Feels Good ~ Five Seconds of Summer

All I Need ~ Foxes

Get Weird ~ Little Mix

Purpose ~ Justin Bieber

Made In The A.M. ~ One Direction

Wake Up ~ The Vamps

Communion ~ Years & Years

Sounds EP ~ Flor
 
Wat alternatiever:
Future Hearts ~ All Time Low

Smoke And Mirrors ~ Imagine Dragons
 
Xxx
Advertenties