My Style Wants: Michael Kors

Inspiratie, Love, Michael Kors, MK, My style wants, Tassen, Wants
Soms dwaal ik een beetje rond op het internet en vind ik mezelf terug op een site met Michael Kors tassen. Wat ik ook doe, uiteindelijk kom ik toch minstens één keer in de week op een dergelijke site terecht. Gewoonweg omdat ik zo verliefd ben op de tassen van Michael Kors en ik er dan ook graag nog een keertje één van in mijn bezit wil hebben. Tot die tijd: blijven dromen en de tassen vanaf mijn computer aanbidden. Voor vandaag komt de OOTD die ik ingepland heb nog niet online. Deze komt volgende week, zodat ik de foto’s wat leuker kan maken. Daarom: deze week een post vol met inspiratie en wegkwijlen bij foto’s van tassen.


 

9fdb84ff321f5c39fc1ff18fb414187b
5203d8b71b103
Alessandra-Ambrosio-Michael-Kors-Miranda-Tote
Diana Marks Michael Kors Bag Giveaway 4
f7ae7b4ad2d08bac038350d477743bc3
michael-kors-red-bag
Miranda-Kerr-MK-Bag

 

Xxx
Advertenties