OOTD: 2 sportoutfits

Adidas, Hardlopen, Hema, Leggings, OOTD, Roze, Sport, Sportkleding, Zwart
Ik heb er niet altijd even veel tijd voor of zin in, maar ik ben het afgelopen jaar steeds meer van sporten gaan houden. Ik vind het leuk om lekker te bewegen en mezelf te motiveren doelen te bereiken. Voor het sporten heb ik twee outfits die ik veel draag. De één binnen en de ander buiten. Het zijn vrij simpele outfits, maar ze geven me een fijn gevoel om in te sporten en de vesten die ik draag zijn vooral ook praktisch voor als het wat warm wordt onder het sporten.

Wat overigens wel grappig is om te vertellen, is dat de schoenen die ik draag precies dezelfde zijn, maar dan in een andere kleur. De schoenen met roze heb ik jullie al eerder laten zien toen ik ze net gekocht had en gebruik ik voor het hardlopen en andere buitenactiviteiten. De blauw met groene schoenen heb ik een paar weken geleden besteld als vervanging voor mijn oude gymschoenen. In eerste instantie heb ik ze dus eigenlijk voor de gymlessen gekocht, maar ik draag ze onder het doen van workouts thuis ook vaak. Vooral omdat ze een goede grip hebben en omdat het dempende van de schoenen (ze worden als hardloopschoenen verkocht) fijn werkt tijdens mijn workouts.


 

Outfit 1: Buiten
Vest: Adidas
Legging: Adidas
Dempende hardloopschoenen: Adidas
Sportbh: H&M

 

DSCI7162
DSCI7161
Bewerkt6
Bewerkt8
DSCI7176
Bewerkt7

 

Outfit 2: Binnen
Vestje: Hema
Legging: Hema
Sporttop: Hema
Dempende hardloopschoenen: Adidas

 

Bewerkt3
Bewerkt4
Bewerkt1
Bewerkt2
Bewerkt5

 

Xxx
Advertenties