OOTD: Winterwonderland

Coltrui, Laagjes, Oostenrijk, OOTD, Sneeuw, Uvex, Vintage, Winter
Afgelopen week was het, zoals ik al eerder zei, vakantie voor mij. Ik ben met mijn familie op wintersport naar Oostenrijk geweest en, hoe kan het ook anders, heb ik gebruik gemaakt van de mooie omgeving om van een lekker winterse outfit foto’s te schieten.

De outfit is voor mij typisch wintersport door de dikke jas, laarsjes en zonnebril. Zonnebrillen worden door veel mensen overigens niet meteen geasosiëerd met de winter, maar doordat het buiten één en al wit is, krijg je een heel lichte omgeving waar al gauw een zonnebril voor nodig is om een beetje goed te kunnen zien. De zonnebril die ik hier draag is speciaal gemaakt voor skiën en is van het merk Uvex, een lekkere dramatisch grote zonnebril die wat ronder naar de zijkanten loopt om te voorkomen dat je last hebt van zonnestralen of sneeuw van de zijkant.

In de outfit draag ik een dun coltruitje onder een rood/paars shirtje. Voor sommige mensen super fout, maar ik vind het wel wat hebben. Lekker wat anders dan de meeste mensen zullen dragen, warm voor het koude weer in Oostenrijk en het laat mijn shirtje beter uitkomen dan onder een vest. Dus.. love it!

De foto’s zijn niet helemaal zoals jullie ze gewend zijn van mij. Sorry, daarvoor, maar mijn statief paste niet meer in de auto, dus toen heb ik de foto’s door mijn broer moeten laten maken. Heel lief van hem dat hij dat wou doen, maar het resultaat is niet helemaal zoals ik deze graag had willen zien.


Wat ik aan heb:
Jas: Firefly
Shirt: Vero Moda
Coltruitje: C&A
Broek: H&M
Schoenen: Vintage
Handschoentjes: Klein winkeltje
Zonnebril: Uvex

 

DSCI7440
Bewerkt1
Bewerkt2
Bewerkt5
Bewerkt3
Bewerkt4
Bewerkt7
Bewerkt6
DSCI7439

 

Xxx
Advertenties