Plog: mijn wintersport in het kort

Plog, Ski, Skiën, Sneeuw, Vakantie, WIntersport
Maandag liet ik jullie al een outfit zien die geschoten is in Oostenrijk. Vandaag zal ik mijn vakantie in het kort met jullie delen. In eerste instantie was het mijn plan om per dag uitgebreid te ploggen, maar ik bedacht me al gauw dat dat zal gaan vervelen, omdat het grote deel van mijn dagen op elkaar lijken. Daarom dus alles samen in één bericht.

DSCI7188
DSCI7217

 

Tijdens het reizen wacht ik op de juiste momenten om de juiste foto’s te maken. Gewoon omdat het leuk is en het liefst in het (half) donker van auto’s en vrachtwagens door de vormen die op de foto’s te voorschijn komen door de lichten.

 

DSCI7238

 

In de auto op de heenreis. Het viel me nog reuze mee hoe brak ik er uit zag met mijn staartjes in de war, trui, dikke vest en vermoeide gezicht.

 

Bewerkt

 

Tijd om te gaan skiën! De eerste twee dagen heb ik met twee vlechtjes en zonder make-up geskied. Zonder make-up vooral om mijn huid wat rust te geven. Daarna vond ik het goed genoeg om mijn haar in twee staartjes te verdelen, maar ben ik wel weer mak-up gaan dragen omdat ik gewoonweg zin had om het ’s ochtends op te doen. Make-up is dan toch ook een soort hobby van me. Verder was dit wat ik onder mijn skikleding droeg.

 

DSCI7307

 

Laatste selfie! Haha. Na een paar dagen wat hogere temperaturen en daardoor een niet zo besneeuwd landschap om me heen, was ik blijverrast met de gevallen sneeuw. Op zo’n moment is het gevoel van vakantie echt compleet.

 

DSCI7480

 

Op woensdagochtend ben ik met mijn broer foto’s gaan maken van mijn outfit die afgelopen maandag online zijn gekomen. Daarna heb ik samen met mijn broer, zus en vader een privéles skiën gehad om alle technieken wat te verbeteren en weer wat op te halen, want de laatste keer les is al weer wat jaren geleden.

En, om de dag nog wat meer op te vullen, zijn we aan het eind van de middag naar mijn opa, oma, oom, tante en neven gegaan die een uurtje verderop in Oostenrijk op vakantie waren. Daar hebben we gezellig met z’n allen gegeten.

 

DSCI7481
DSCI7514
DSCI7554
DSCI7583

 

De laatste dag heb ik mijn camera mee de piste op genomen. Op de eerste foto, gemaakt vanuit de auto, zie je de waterdruppeltjes op het autoraam zitten en dat komt door de prachtige dag die het was. De zon scheen, de lucht was voor een groot gedeelte blauw en er lag verse sneeuw. Ik had me geen betere dag kunnen voorstellen om de week mee af te sluiten. (En ja, dat was nog een selfie, hihi, oeps..)
 

DSCI7616
DSCI7612

 

Het appartement waar we in zaten, was op een klein boederijtje met een paar koeien, konijnen, twee katten en een pony. De pony had een raam richting de appartementen en de parkeerplekken en elke keer als je voorbij liep begon hij te hinniken, omdat hij aandacht wou. Zo lief!

 

DSCI7647
DSCI7634

 

Nog even een foto van het mooie uitzicht en een foto van het appartement (met onze skispullen ervoor) en toen was het tijd om alle spullen weer in te pakken om ’s nachts terug naar huis te reizen.

Het was in elk geval weer een super leuke vakantie. Ik heb echt genoten van het skiën, het weer en de omgeving. Hopelijk vonden jullie het een beetje leuk om mijn vakantie op deze manier te zien. Laat vooral hieronder een reactie achter, dan weet ik of ik de volgende keer misschien beter op deze manier kan ploggen.

 

Xxx
Advertenties