My Style Hair: 4 snelle kapsels met dezelfde basis

Combineren, Cute, Kapsel, Kapsels, Knotjes, Snel, Staartjes, Vlechtjes
Nu ik wat minder accessoires draag, vind ik het leuk om wat meer met mijn haar te doen. Één probleem: als ik ’s ochtends om zes uur mijn bed uit stap heb ik geen tijd om mijn haar heel uitgebreid te doen, maar ik heb ook echt geen zin om nog eerder mijn bed uit te komen. Zes uur vind ik al vroeg genoeg. Toen kwam ik een tijdje terug een makkelijk kapsel met twee vlechtjes tegen en daar ben ik variaties op gaan maken. Vandaag laat ik vier verschillende kapsels zien met deze twee vlechtjes als basis. De kapsels zijn gemiddeld in vijf minuutjes te maken, dus dat is perfect voor in de ochtenden wanneer je weinig tijd hebt.


Bewerkt1
Bewerkt7

 

We beginnen met de basis. Met een middenscheiding verdeel ik mijn haar in twee delen, waarna ik de twee vlechtjes voor in mijn haar vlecht. Overigens kan je de vlechtjes ook gewoon los dragen. Dat kan ook heel leuk zijn! (En kost natuurlijk nog minder tijd.)

 

Bewerkt8
Bewerkt4

 

Wat me altijd een beetje aan een hippie doet denken, is om de vlechtjes naar achteren vast te maken met twee bobby pins. Het geeft een beetje het idee alsof je een bandje om je hoofd hebt gedaan, alleen dan net iets minder opvallend doordat het effect gewoon met je haren gecreëerd is. Zelf vind ik dit vooral ook een goede manier om je haar uit je gezicht te halen wanneer je het los wil dragen.

 

Bewerkt9
Bewerk10
Bewerk11

 

Het half up half down kapsel is eigenlijk een beetje door Ariana Grande opgekomen en ook al is het wel een klein beetje over zijn toppunt heen, het is wel een leuke manier om je haar vast te hebben, maar toch op een net wat andere manier dan in een normale staart. Door je twee vlechtjes in dit kapsel mee te nemen ziet het er weer een tikkeltje bijzonderder uit en heb je een geheel nieuw kapsel zonder al te veel moeite.

 

Bewerkt6
Bewerkt5

 

Iets gewaagder, maar zeker iets waar ik dol op ben, is het dragen van twee staartjes. Mensen vinden dit vaak kinderachtig er uit zien, terwijl het zo een speels effect geeft aan een outfit. Door ook hier de vlechtjes in te verwerken vind ik het kapsel wat minder kinderachtig, omdat het er uitziet alsof je heel veel moeite in je kapsel hebt gestoken.

Bewerkt2
Bewerkt3

 

Als laatste, en misschien toch wel het heftigst voor de meesten, heb ik de vlechtjes in twee knotjes verwerkt. De knotjes heb ik gemaakt door eerst twee staartjes te maken en daarna het haar gedraaid er om heen te draaien met daar ook een haarelastiekje omheen. De vlechtjes heb ik om de knotjes heen gedraaid en met een bobbypin vastgezet.

En dat waren vier van de vele kapsels die ik draag met de twee vlechtjes erin verwerkt. Wat je natuurlijk ook kan doen is de vlechtjes in één staart laten uitkomen of ze uit te laten komen in één vlecht. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus wees creatief en geef je eigen draai aan je kapsel met de twee vlechtjes.

 

Xxx
Advertenties

3 gedachtes over “My Style Hair: 4 snelle kapsels met dezelfde basis

  1. Wat goed boho en erg makkelijk. Lijkt me uiterst geschikt om te combineren met een lange cardigan. Zeer duidelijke foto’s heb je gemaakt.

    Like

Reacties zijn gesloten.