OOTD: Walking around

Buiten, Hoed, lente, Napapijri, OOTD, Pantalon, Vans, Wit
Toen ik zaterdag het raam uit keek, scheen het zonnetje me tegemoet. De thermometer gaf eindelijk een lekkere temperatuur aan, dus ik stond te popelen om foto’s te gaan maken voor een nieuwe OOTD. Maar toen kwam ik buiten. Het waaide ontzettend hard, dus ik besloot wat meer het dorp in te gaan, omdat het daar altijd een stuk minder waait dan in de wijk waar ik woon. Na een paar plekken te hebben bezocht waar mijn hoed nog steeds van mijn hoofd waaide en mijn haar alle kanten opging besloot ik een zo beschut mogelijk straatje op te zoeken. De wind was nog steeds te voelen, maar de foto’s zijn uiteindelijk aardig gelukt. Erg jammer van de wind, maar ik laat me natuurlijk niet op mijn kop zitten.

De hoed die ik draag heb ik een weekje geleden met 75% korting op de kop weten te tiken en ik ben er zooo blij mee!! Ik was al tijden opzoek naar de perfecte hoed en ook al had ik meer een zwarte hoed in gedachten, deze hoed is gewoonweg perfect. Eigenlijk is het ook wel heel leuk dat de hoed een wat andere kleur heeft. Over het algemeen zie je mensen alleen zwarte hoeden dragen, dus het dragen van een donkergroene hoed maakt de outfit een stuk unieker dan bij het dragen van een zwarte hoed.

De outfit doet me overigens echt verlangen naar het betere weer. Halflange mouwtjes, blote enkels, wit dat langzaam maar zeker terugkomt in outfits, ik houd er wel van (al ben en blijf ik natuurlijk wel een echte zwart-liefhebber).

 

Wat ik aan heb:
Shirt – Question
Pantalon – H&M
Tas – Napapijri
Schoenen – Vans
Hoed – Shoeby

 

DSCI7892
DSCI7899
DSCI7904
DSCI7906
DSCI7907
DSCI7895

 

Xxx

Advertenties

9 gedachtes over “OOTD: Walking around

Reacties zijn gesloten.