My Style Music #4

Against The Current, Liedjes, Music, My Style Music, Nieuw, The 1975, The Tide
In toetsweken heb ik mijn muziek extra veel nodig. Om rustig van te worden als ik wil gaan slapen en gestrest ben, maar vooral om mijn energieniveau een beetje hoog te houden, want door iedere dag dat ik verder kom in de toetsweek, wordt mijn slaaptekort erger. Door al dat luisteren naar muziek heb ik weer wat nieuwe nummers verzameld waarvan ik vandaag in alweer de vierde My Style Music een selectie aan jullie laat zien.

De liedjes zijn dus vooral wat energiek en een groot gedeelte ervan is de afgelopen maand/twee maanden online gekomen. Genoeg reden om eens te kijken wat ik voor jullie bij elkaar heb gezet. Ik ben er bijna zeker van dat je er ten minste één nog niet van kende!

 

Young Love ~ The Tide
 
Wasteland ~ Against the Current
 
Catch & Release ~ Matt Simons
 
The Sound ~ The 1975
 
Cake By The Ocean ~ DNCE
 
Wild Things ~ Alessia Cara
 
Hymn For The Weekend ~ Coldplay ft. Beyoncé
 
Cheap Thrills ~ Sia
 
Work From Home ~ Fifth Harmony ft. Ty Dolla $ign
 
Backbeat ~ Dagny
 
Another Dimension ~ MishCatt
 
If I Were Sorry ~ Frans

 
Xxx
Advertenties

2 gedachtes over “My Style Music #4

Reacties zijn gesloten.