Unboxing: Vogue verrassingsbox

Badjas, Cadeautje, Krultang, Notitieboekje, Verjaardag, Verrassing, Vogue
Voor mijn verjaardag heb ik van mijn vriendinnen een abonnement op de Vogue gekregen, iets wat ik heel graag wou. Naast dat ik een jaar lang iedere maand de Vogue op mijn deurmat krijg, hebben ze daar ook een verrassingspakket bij gegeven en deze heb ik afgelopen vrijdag na even wachten mogen ontvangen. Laten we samen eens kijken wat er in dit pakket zit!


Bewerkt2

 

De doos waarin de spullen gepakt zijn, doet door de vierkante vorm een beetje denken aan een taart doos wat mij al een glimlach op mijn gezicht geeft. Want ja, wie wordt er nou niet vrolijk van taart? Daarnaast ziet hij er ook heel chique en daardoor perfect passend bij de Vogue uit door het glanzende witte karton en het zwarte Vogue logo dat op de doos gedrukt is.

Open je de doos, dan kom je twee grote dingen tegen: een té zachte witte badjas en een krultang van het merk Philips. Twee dingen die nog ontbraken in mijn leven en waar ik echt heel blij mee ben!

 

Bewerkt3

 

Haal je de badjas en krultang uit de doos, dan kom je een boek, een notitieboekje en twee shirtjes van de Vogue tegen. Mijn vriendinnen zeiden al: “Vogue vindt het wel erg leuk om dingen met haar naam erop te geven.” Inderdaad wel waar, maar ik vind het juist leuk! Het geeft een beetje een exclusief gevoel en het ziet er kwalitatief allemaal erg goed uit.

Het boek ‘People in Vogye, a century of partraits’ is een dik boek vol met foto’s met kleine verhaaltjes over beroemde en minder beroemde mensen die wat hebben toegevoegd aan hun tijd vanaf 1920. Ik heb er al even doorheen gebladerd en alleen al naar de foto’s zou ik uren kunnen staren. Het maakt me dan nog niet eens uit wie de persoon is die op de foto staat. Daarnaast kan dit boek nog wel eens van pas komen bij het maken van mijn profielwerkstuk. Altijd handig, natuurlijk.

Zoals ik al zei, lag er ook een notitieboekje in de doos. Het notitieboekje is egaal zwart en vooral heel stevig met op de voorkant het Vogue logo in de kaft gedrukt. Het is misschien wel een idee om hem voor volgend schooljaar als agenda te gebruiken.

 

Bewerkt4

 

Dit is de krultang waar ik eerder over vertelde. Ik heb hem al uitgeprobeerd en ook al moet ik nog even oefenen, ik vind het wel een fijne krultang. Handig voor mij is dat deze krultang aan de buitenkant niet zo warm wordt. Mezelf branden is daardoor bijna onmogelijk. Wat overigens wel belangrijk is om te zeggen, is dat deze krultang voor natuurlijke krullen zorgt. De krullen zullen dus hoogst waarschijnlijk nooit zo strak zijn als bij een krultang die aan alle kanten even warm wordt. Het resultaat van mijn eerste poging is op de foto’s hieronder al een beetje zichtbaar.

Deze krultang is de Easy Natural Curler van Philips.

 

Bewerkt5

 

Ik heb de kleding even voor jullie aangetrokken om er een goed beeld van te geven. Hierboven: de heerlijk zachte badjas met op de achterkant het Vogue logo in het zwart erop genaaid.

 

Bewerkt6

 

Dit zwarte, basic shirt is één van de twee shirts die in de doos lagen. Wederom met het Vogue logo erop. Deze is in het wit op het shirt gedrukt.

 

Bewerkt7

 

Als laatst het tweede shirt dat in de doos lag: een wit shirt met de quote “The art of fashion” en het Vogue logo in het zwart erop gedrukt. Deze valt een een stuk groter dan het zwarte shirt, maar dat geeft ruimte om mee te spelen. De quote op dit shirt is precies hoe ik over fashion denk. Het is kunst! Dat is ook waarom ik dit shirt zo leuk vind.

En dat was dan alles wat in het pakket zat. Een behoorlijke inhoud wat ongeveer honderd euro waard is, zoals op de site van Vogue stond. De combinatie van een abonnement met dit pakket is niet meer verkrijgbaar, maar ik vond het toch leuk om eens te laten zien wat er in zo een verrassingspakket zit.

 

Xxx
Advertenties

5 gedachtes over “Unboxing: Vogue verrassingsbox

    1. Ik heb hem als cadeau gekregen, dus eerlijk gezegd heb ik geen idee.. Op de site van Vogue staan wel altijd een aantal verschillende aanbiedingen. Daar kan je het best even kijken voor de actuele kosten 🙂 Xxx

      Like

Reacties zijn gesloten.