Update: Mijn haar

Geknipt, Haar, Kapper, Kapsel, Lengte, Recht
Vandaag heb ik een kort bericht voor jullie. Morgen ga ik naar een concert, dus met de voorbereidingen daarvoor ben ik de afgelopen dagen druk bezig geweest. Tussendoor heb ik een gaatje gevonden om even rustig naar de kapper te gaan en het resultaat daarvan wil ik jullie graag laten zien.

Mijn haar is nog nooit zo lang geweest als het de afgelopen tijd was. Ik heb, wat veel van jullie waarschijnlijk niet weten, altijd kort haar gehad, dus om mijn lange haar meteen weer af te knippen, daar had ik niet zoveel zin in. Wat ik wel wou, wist ik eigenlijk ook nog niet. Het belangrijkste was in elk geval dat mijn puntjes weer eens geknipt moesten worden.

Aan de kapster vroeg ik wat zij me zou aanraden. Ze vond het zonde om er laagjes in te knippen, omdat daarbij grote kans was dat mijn haar wat minder mooi uit zou komen. Ze raadde me aan om het eens recht te knippen. Tot dat moment viel mijn haar namelijk in verschillende lengtes en het leek mijn kapster wel mooi om mijn haar wat strakker te maken. Dat leek mij ook wel wat, dus ze is begonnen met knippen en dit is het resultaat.


Bewerkt2
Bewerkt3
DSCI8103

 

Het strakke valt niet altijd even veel op. Vooral niet als mijn haar wat rommelig zit en als ik alles naar voren hebt, valt het ook niet zo op. Dat vind ik persoonlijk wel prettig, omdat ik aan de éne kant van nette outfits houd en aan de andere kant van speelse, wat stoerdere outfits houd. Mijn haar valt als ik alles naar voren heb nu juist zo dat de voorste plukken het langst zijn en de achterste plukken het korst. Voorheen was dit andersom. Toch kan ik de lengte aardig gelijk krijgen als ik de voorste plukken achter mijn oren doe. Op die manier ontstaat er dus steeds een net iets ander effect.

 

Xxx
Advertenties