OOTD: playsuite

Festival, H&M, lente, OOTD, Outfit, Playsuite, Vogue, Zomer
Het is weer tijd voor een OOTD! De foto’s van vandaag heb ik op een klein strandje bij mij in de buurt gemaakt om een beetje een afwisseling te houden tussen stad en natuur. Precies waar ik van houd. Daarbij is de outfit die ik draag een beetje in de festivalstijl. Een stijl die natuurlijk erg bij het buiten zijn past.
 
De basis van de outfit van vandaag bestaat uit, wat misschien niet meteen zichtbaar is, maar wel een leuk detail, een playsuite en een shirt. Door een shirt over de playsuite te dragen, is de outfit net wat warmer en geef ik er ook mijn eigen, unieke twist aan. De outfit heb ik verder afgemaakt met een vest, omdat het zonder een beetje koud is en deze om mijn middel een extra dimensie aan de outfit geeft, een macramé geknoopt tasje en een aantal armbanden om mijn pols. Eigenlijk allemaal items die een beetje geïnspireerd zijn op het festivalseizoen dat weer langzaam aan begonnen is, maar waarmee ik zeker wel bij mezelf blijf.


 

Wat draag ik nou precies

Shirt – Vogue
Playsuite – H&M
Vest – Takko
Tas – Primark
Armbanden – Shoeby & Action
Schoenen – Emilio Luca X

 
Overigens zijn deze foto’s gemaakt voordat ik vrijdag naar de kapper geweest ben.

 

Bewerkt1
Bewerkt2
Bewerkt3
Bewerkt4
Bewerkt7
Bewerkt5
Bewerkt6

 

Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “OOTD: playsuite

  1. Wat een suuuupertoffe locatie om foto’s te nemen. En je staat er echt ongelooflijk goed mee, zo’n lange benen hihi. Tof shortje! Liefs 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.