My style quoting

Myself, Persoonlijk, Quote, Quotes, Quoting
Het is tijd voor een nieuw soort bericht en dan wel één met quotes. Eigenlijk kom je quotes op het moment overal wel tegen. Op shirts, borden, socialmedia, enz.. De éne keer worden ze gebruikt om te inspireren, de andere keer omdat het gewoonweg leuk staat. Vaak vliegen ze voorbij en staan we niet stil bij wat er nou eigenlijk gezegd wordt. Laten we dat een keertje wel doen!

Het leek mij leuk om eens een aantal quotes op een rijtje te zetten die bij mij als persoon passen, om wat meer van mezelf te laten zien, en natuurlijk om te inspireren. Zoek zelf ook een eens een quote op die voor jou wat betekent en laat hem vooral achter in de reacties. (Onderstaande quotes zijn terug te vinden op mijn pinterstbord: x)


‘I like people who smile when it’s raining’

“There’s no angry way to say bubbles”

6

 

“I’m not weird I’m limited edition”

‘Only dead fish go with the flow.’

1

 

“Work hard so you can shop harder”

‘Be happy. It drives people crazy’

2

 

‘Your speed doesn’t matter, forward is forward’

“I’m working on myself, for myself, by myself”
 
Xxx
Advertenties

6 gedachtes over “My style quoting

  1. Your speed doesn’t matter, forward is forward
    > haha, geeft me moed bij het studeren, want zooo snel gaat het inderdaad niet 😀
    Maar alle beetjes helpen!

    Leuke post, meid xx

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.