Wat ik voor deze zomer nog zoek

Cute, Jurkjes, Nog nodig, Praten, Shorts, Vakantie
Nu de zon weer een beetje begint te schijnen, begin ik alweer helemaal te verlangen naar de zomer. Ik heb zin in de vakantie en het warme weer dat ik daar hopelijk bij krijg. Er is echter elk jaar weer een lijstje met dingen die ik graag nog wil hebben voor deze periode van het jaar en om op tijd te beginnen, ben ik nu al opzoek naar alles wat zich op dit lijstje bevind. Dit is handig omdat je zo veel tijd hebt om te zoeken naar wat je wil en omdat de zomerkleding op het moment al in de winkels ligt. Ga je nu zoeken, dan is er meer kans dat de items nog in de goede maat verkrijgbaar zijn.

Voor deze zomer heb ik al wat dingen in mijn hoofd, dus laten we eens kijken waar ik naar opzoek ben. De meeste dingen zijn vrij basic waardoor dit lijstje voor iedereen handig kan zijn.

 
Grote zonnebril, cateye-model. Afgelopen weekend ben ik al even wezen winkelen en heb ik een grote ronde zonnebril gekocht, maar het lijkt mij ook wel erg leuk om een mooie zonnebril met cateye model te kopen. Dit model hoeft van mij niet te opvallend te zijn, maar moet in ieder geval wel in de richting van het cateye-model gaan.

Zwarte basic, nette shorts. Een paar jaar geleden heb ik bij de H&M een zwart shortje gekocht waar ik nog steeds verliefd op ben. Hij is heel basic en van een niet zo strakke, maar wel nette, stof gemaakt. Naast dit shortje heb ik alleen niet echt veel andere shortjes, dus het wordt tijd om een extra basic short te zoeken. Deze zijn altijd goed te combineren en voor alle gelegenheden geschikt.

Canvas tas. Het is denk ik niemand (die in Nederland woont) ontgaan dat we nu voor plastic tasjes moeten betalen in Nederland. Daarnaast is het natuurlijk beter voor het milieu om zelf een tas mee te nemen en kan je op die manier ook met een zelf gekozen tas lopen. Dat is toch veel leuker dan reclame voor een winkel maken? Het lijkt me daarom een goed idee om eens een canvas tas aan te schaffen. Nu alleen nog eentje uitzoeken die echt bij mij past.

Pet. Ik zag de petten het afgelopen jaar al langzaam maar zeker meer gedragen worden en zelf wil ik er eigenlijk ook wel graag weer één, (toen ik klein was droeg ik ze geregeld). Deze zomer ben ik van plan om te gaan windsurfen en op het water krijg je vrij snel last van de zon. Vooral tijdens het surfen is het handig om een goede pet op te hebben. Daarnaast vind ik ze er ook sportief uit zien, wat outfits weer een geheel nieuwe draai kan geven.

Bikini/ funny badpak. Voor het surfen heb ik al een goed, maar wel leuk natuurlijk, badpak gekocht. Het is belangrijk om iets te dragen wat fijn zit en wat ook goed blijft zitten op de momenten dat het wat minder gaat met surfen en je vaak van je plank valt, maar eigenlijk vind ik de look van de badpakken sowieso leuk. Vooral als je een beetje een speels badpak hebt met veel kleur vind ik het best leuk staan. En ja, van bikini’s kan niemand genoeg hebben volgens mij. Daarom staat ook dit jaar weer badkleding op mijn lijstje.

Kleurig jurkje/ vrolijk jurkje. Laatst kwam ik er achter dat ik niet echt meer jurkjes heb die ik echt leuk vind. Tijd om daar verandering in te brengen, kwam er toen in me op. Ik heb mijn perfecte little black dress al gescoord, maar voor de zomer wil ik eigenlijk ook wel wat schattige jurkjes hebben. In leuke pastelkleurtjes bijvoorbeeld. Pastelkleurtjes kunnen eigenlijk elke lente/zomer wel, dus dit zouden dan meteen jurkjes kunnen zijn waar ik wat langer mee door kan gaan.

 

Hebben jullie nog suggesties om dit lijstje mee aan te vullen?

Xxx
Advertenties

7 gedachtes over “Wat ik voor deze zomer nog zoek

  1. Ik draag in de zomer heel veel kleding met franjes een beetje Ibiza stijl. Ik ben nog opzoek naar een gave bikini!

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.